Alle plannen - voor managers en ondernemers / druk Eerste druk, eerste oplage

Voorzijde
Achterzijde
31,75
Met 5% studentenkorting
Voor 30,16 i
Levertijd: 4 dagen
+
Bestel
ISBN: 9789087537241
Uitgever: Van Haren Publishing
Verschijningsvorm: Paperback
Auteur: Tom Willem den Hoed
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2013
NUR: Economie, recht en bedrijfskunde HOGER ONDERWIJS Management algemeen

Dit boek is geschreven om managers en ondernemers een overzicht te verschaffen van en hulp te bieden bij alle plannen die ze in hun carrière zullen tegenkomen: businessplannen, strategieplannen, marketingplannen, innovatieplannen, veranderplannen en beleidsplannen.

In de praktijk wordt meerdere keren per jaar om verschillende plannen gevraagd en dit boek geeft niet alleen een overzicht van wat er inhoudelijk van deze plannen verwacht mag worden maar ook handgrepen en 'best practices' om dit zo compleet en gestructureerd mogelijk in te vullen.

In aanvulling op dit boek is bij Van Haren Publishing ook het boek '99 BUSINESSmodellen' beschikbaar, dat meer verdieping en een overzicht geeft van de meest relevante modellen voor gebruik in dergelijke plannen. Beide boeken zijn niet alleen geschikt voor managers en ondernemers maar ook zeker voor studenten in het hoger onderwijs, en iedereen die een bedrijfskundige of management-studie of cursus volgt en voor allen die zich voorbereiden

op het bedrijfsleven of een eigen onderneming.

Tom Willem den Hoed heeft jarenlange ervaring in het bedrijfsleven, als ondernemer en consultant en als kerndocent in het hoger en universitair onderwijs. Deze ervaring geeft zijn boeken een unieke en praktijkgerichte verdieping in aanvulling op de uitgebreide overzichten van hedendaags relevante modellen en plannen.

Lees meer