Casusboekje vastgoed fiscaal / Druk 7

Voorzijde
29,50
Levertijd: 7 dagen
Met 5% studentenkorting
voor 28,03 i
+
Bestel
ISBN: 9789083230719
Uitgever: Infotax
Verschijningsvorm: Paperback
Auteur: Tom Berkhout René van der Paardt
Druk: 7
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2022
Vervanger van: 9789083021614

De kloof die soms gaapt tussen theorie en praktijk, wordt het beste overbrugd met voorbeelden. Alleen zo kan de dorre letter van de theorie tot bloei komen en de lezer een min of meer getrouw beeld van de praktijk geven. Met ons Basisboek vastgoed fiscaal is gehoor gegeven aan het verzoek van velen om de abstracte theorie boven de fiscale praktijk te concretiseren met praktijkgevallen die laten zien hoe de theorie toegepast moet of kan worden.

Ook dit casusboekje is met opzet basaal gehouden. Het bevat 44 casus en vragen over fiscale vastgoedproblematiek die in het basisboek wordt behandeld: de BTW, de overdrachtsbelasting, de samenloop van die twee en de implicaties van vastgoedtransacties voor inkomsten- en vennootschapsbelasting worden aan de orde gesteld, alsmede de winstberekening in de inkomsten- en vennootschapsbelasting volgens goedkoopmansgebruik. Het tweede deel bevat de uitwerkingen.

Met de negende druk van het Basisboek Vastgoed Fiscaal is het ook weer tijd voor aanpassingen in het casusboekje. Voor op- en aanmerkingen houden we ons weer aanbevolen.