luisterboek Ysabella

Voorzijde
Niet beschikbaar
ISBN: 9789077727331
Uitgever: First Monkey Media

Wanneer schrijfster Jill Valens getuige is van een fataal ongeluk blijkt er sprake te zijn van een mysterieuze vloek die iedere honderd jaar opnieuw het leven van twee mensen eist. Jill ontdekt een manier om deze vloek te doorbreken en een zenuwslopende race tegen de klok begint.

Tijdens haar belangrijke missie wordt Jill gehinderd door haar geobsedeerde ex-geliefde Helmut, die onvermoeibare pogingen doet om Jills bezigheden te saboteren. Zal het haar ondanks alles lukken om de vloek te verbreken? En wie is toch die oude Johannes, die haar hierbij helpt?

Ysabella was het Rotterdams Leescadeau (de Rotterdamse variant op het Boekenweekgeschenk) van 2008 en was tevens een jubileumuitgave van Bibliotheek Rotterdam. Judith Visser (1978) debuteerde in 2006 met de roman Tegengif, die werd bekroond met de prijs voor het beste Rotterdamse Boek van 2006. Haar tweede boek Tinseltown won deze prijs het jaar daarop eveneens.

Met haar thrillerdebuut Stuk (2008) stond ze op de shortlist voor de Gouden Strop, en in 2009 verscheen Oversteken. Haar nieuwste thriller Trip verschijnt in september 2010.

Lees meer