Innoveren met subsidie / druk 1

handleiding voor het optimaal benutten van subsidiemogelijkheden

Voorzijde
Achterzijde

Niet beschikbaar

ISBN: 9789052617329
Uitgever: Boom

U hebt innovatieve plannen en idee├źn, maar komt geld tekort om die uit te voeren. Wel eens gedacht aan het aanvragen van subsidie? Dat is namelijk de voordeligste vorm van geld aantrekken. Het is minder tijdrovend en ingewikkeld dan u denkt, en u bent niet bij voorbaat kansloos. Maar u moet er wel iets voor doen.

Innoveren met subsidie laat zien hoe u in aanmerking kunt komen voor subsidie, eenvoudig door bij het begin te beginnen.

* Wanneer is er sprake van innovatie?

* Welke subsidiemogelijkheden zijn er?

* Hoe verzorgt u uw aanvraag?

* Wat staat u te doen als de subsidie is toegezegd?

Innoveren met subsidie is een informatief en praktisch handboek dat een eind maakt aan de fabeltjes rond subsidie. Het levert wat u nodig hebt voor een succesvol subsidiebeleid door u bij de hand te nemen in de wondere wereld van subsidies.

Rolf Grouve is subsidiedeskundige en is sinds 1999 werkzaam als projectmanager

bij subsidieadviesbureau Currency Connect.

Laura van Zutphen heeft een journalistieke achtergrond en is bij Currency

Connect verantwoordelijk voor pr en communicatie.

De serie Praktijkgidsen voor Manager en Ondernemer biedt een praktische training in managementvaardigheden. Met een minimum aan theorie en een maximum aan praktische richtlijnen verwerft u in twee avonden lezen een schat aan informatie en vaardigheden. Daarnaast zijn de boeken ideaal als naslagwerk.

De Praktijkgidsen voor Manager en Ondernemer worden geschreven door mensen die op hun vakgebied een jarenlange praktijkervaring hebben opgedaan. De serie staat onder redactie van Plattel en Partners te Baarn.

Lees meer