Marketingcommunicatiestrategie / Druk 8

Voorzijde
Inkijkexemplaar
83,95
Met 5% studentenkorting
Voor 79,75 i
Levertijd: 4 dagen
Andere versies
+
Bestel
ISBN: 9789001899950
Uitgever: Noordhoff
Verschijningsvorm: Paperback
Auteur: Ko Floor e.a.
Druk: 8
Pagina's: 552
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2020
Categorie: Communicatie & Talen Marketing Marketingcommunicatie & reclame Strategische communicatie
NUR: Marketing

Marketingcommunicatiestrategie is al jaren hét boek voor het vakgebied marketingcommunicatie. Het boek slaagt erin om de voortdurende veranderingen in de wereld van marketingcommunicatie een fundament te geven door de werking en de mogelijke inzet ervan te beschrijven. Centraal staat het marketingcommunicatieplan en het bouwen van sterke merken (offline en online) en het behalen van commercieel succes. Het meest opvallende in deze achtste editie is een nieuw hoofdstuk over online marketingcommunicatie. De overige hoofdstukken zijn ook aangevuld met inzichten over online marketingcommunicatie en relevante toepassingen. Verder is in deze editie het overzicht van theorieën en modellen om merken te bouwen aangevuld met de nieuwste kennis en inzichten. Ook zijn er nieuwe cases toegevoegd en in het hoofdstuk over onderzoek wordt aandacht besteed aan het meten van onbewuste merk- en reclameassociaties.

- Gerenommeerde methode met een zeer goede positie in het hoger onderwijs;

- uniek overzicht om digitale communicatie effectief in te zetten;

- actuele cases en voorbeelden uit de communicatiepraktijk.

Bij dit studieboek hoort een rijke digitale leeromgeving, Prepzone. (in de tekst de exacte titel-URL invoegen, deze is te vinden op: https://campagnes.noordhoffuitgevers.nl/prepzone-titellijst/)

Met Prepzone kunnen studenten zich slim voorbereiden op tentamens dankzij oefentoetsen, video’s en begrippentrainers. Ze krijgen twee jaar toegang tot Prepzone met de code voorin hun nieuwe boek. Docenten kunnen met Prepzone profiteren van extra lesmateriaal, opdrachten, collegesheets en casuïstiek door in te loggen met hun Noordhoff docentaccount.

Bij dit boek kunnen docenten zelf toetsen samenstellen met behulp van www.toetsopmaat.nl. Toetsen kunnen geëxporteerd worden naar diverse formats.

Doelgroep

Geschikt voor studenten met een hbo-opleiding in de richting van Marketing, Communicatie en Media. Inzetbaar vanaf de propedeuse.

De auteurs

Ko Floor is marketingcommunicatiestrateeg. Hij was als consultant vooral actief in de retailbranche.

Fred van Raaij is als hoogleraar Economische psychologie verbonden aan Universiteit van Tilburg.

Margot Bouwman is brand en business consultant en lid van de Raad van Advies van het SWOCC. Daarnaast is ze docent op Willem de Kooning Academy in Rotterdam. Eerder werkte ze onder andere bij J. Walter Tompson en Doom & Dickson.

Lees meer