Consumentengedrag / Druk 7

Voorzijde
Inhoudsopgave
Inkijkexemplaar
67,95
Met 5% studentenkorting
Voor 64,55 i
Levertijd: 48 uur
Andere versies
+
Bestel
ISBN: 9789001886844
Uitgever: Noordhoff
Verschijningsvorm: Hardcover
Auteur: Jeske Nederstigt & Theo Poiesz
Druk: 7
Pagina's: 492
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2018
Categorie: Marketing Sociale wetenschappen & gezondheidszorg Marketing: vaardigheden & toepassingen Psychologie
NUR: Marketing

- Psychologisch inzicht in consumentengedrag als basis voor succesvolle marketing;

- bevat de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van online koopgedrag en social media;

- met onderwerpen als big data, neuromarketing en onbewust gedrag.

Begrijp de klant: het is de basis voor succesvolle marketing! Consumentengedrag geeft studenten inzicht in het gedrag van de consument en de invloed van zijn (online) omgeving. De belangrijkste drijfveren van consumenten komen aan bod, evenals de wisselwerking tussen marketing en consumentengedrag. Consumentengedrag legt uit hoe een marketeer op basis van deze informatie goed gefundeerde beslissingen kan nemen.

Het boek start met een flowchart waarin de interactie tussen consument, omgeving en marketingaanbod is uitgewerkt. In deze nieuwe editie is vanzelfsprekend aandacht voor de ontwikkelingen en trends op het gebied van online koopgedrag en social media, maar ook voor onderwerpen als big data, neuromarketing, onbewust gedrag en Customer Journey Mapping. Daarnaast zijn de hoofdstukken 'Toekomstig consumentengedrag' en 'Maatschappelijke ontwikkelingen en trends' volledig herzien.

Consumentengedrag is uitermate geschikt voor hbo-opleidingen in de richtingen marketing en communicatie, maar kan ook ingezet worden bij opleidingen als Small Business & Retailmanagement en Toegepaste psychologie.

Lees meer