Natuurlijk bakken

Voorzijde
Achterzijde
Inkijkexemplaar

Niet beschikbaar

ISBN: 9789493180062
Uitgever: Citrus
Verschijningsvorm: Hardcover
Auteur: Jennifer Hart-Smith
Druk: 1
Pagina's: 192
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2019
NUR: Eten en drinken algemeen

Lekker zoet gebak en zoete desserts zijn natuurlijk nooit bedoeld om gezond te zijn – het draait vooral om genieten. Maar Jessica Hart heeft vanuit haar achtergrond, de natuurgeneeskunde, een nieuwe weg weten in te slaan: door meer ‘levende’ ingrediënten te gebruiken die goed zijn voor ons lichaam (probiotica, zuurdesem) en die zoveel mogelijk onbewerkt (volkorenmeel) en minder geraffineerd (dadels, ruwe rietsuiker) zijn, en bovendien van plaatselijke, biologische herkomst én passend bij het seizoen.

In het prachtig stijlvol gefotografeerde 'Puur patisserie' staan niet alleen recepten, van gezonde tussendoortjes en zondagse taarten, maar ook lekkere desserts voor elke dag en feestelijk gebak en Franse patisserie. Plus volop adviezen om zelf zuurdesem te maken, alles over eetbare bloemen, natuurlijke zoetmiddelen, alternatieven voor eieren, natuurlijke kleurstoffen en aromatische planten.