Carcasse

Voorzijde
Inkijkexemplaar

Niet beschikbaar

ISBN: 9789492677334
Uitgever: Kannibaal
Verschijningsvorm: Hardcover
Auteur: Hendrik Dierendonck
Druk: 1
Pagina's: 160
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2018
NUR: Eten en drinken algemeen

Na het succes van meesterslager Hendrik Dierendoncks eerste boek The Butcher's Book is

er nu eindelijk een toegankelijke opvolger. In zijn nieuwste publicatie Carcasse verlaat het vlees de slagerij en krijgt het een plek op tafel: Dierendonck geeft de beste recepten prijs uit zijn restaurant Carcasse. Dat haalde onlangs onverwacht zijn eerste

Michelinster binnen, zowel voor zijn beroemde vlees als voor de heerlijke side dishes en groentebereidingen, die er met evenveel zorg en toewijding worden klaargemaakt.

Carcasse is een nieuw hoofdstuk in Dierendoncks verhaal over zijn liefde voor vlees. Hij deelt waar het vlees vandaan komt, hoe het wordt gekweekt en gevoed. Ambacht, passie, terroir en nose-to-tail blijven ook in dit boek de codewoorden.

Ideaal boek voor alle vlees- en barbecueliefhebbers.

Carcasse