Werkboek Amandelwerk & kokos

theorie- en praktijkopdrachten

Voorzijde
Achterzijde

Niet beschikbaar

ISBN: 9789491849336
Uitgever: Sidestone Press
Verschijningsvorm: Paperback
Auteur: Nederlands Bakkerij Centrum
Druk: 1
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2015
NUR: Technische en nautische vakken Branchegerichte opleidingen

Let op! Deze nieuwe serie werkboeken is bestemd voor studenten die vanaf schooljaar 2015 - 2016 starten met hun opleiding voor de bakkerij.

Dit werkboek bevat theorie- en praktijkopdrachten over de productgroep Amandelwerk & Kokos. De vragen en opdrachten zijn zo samengesteld dat alle voor deze productgroep van belang zijnde Kennis, Vaardigheid en Houdingsaspecten aan de orde komen.

Naast werkboeken voor de vaktheorie zijn er ook werkboeken voor theorie-onderdelen grondstoffenkennis en apparatuur & gereedschappen en periodeboeken.

De werkboeken voor grondstoffenkennis en apparatuur & gereedschappen bevatten vragen en opdrachten die je kunnen helpen bij het bestuderen van de bijbehorende lesstof in FlexBase.

In de periodeboeken wordt aandacht besteed aan algemene en productgroepoverstijgende onderwerpen zoals, hygiƫne, veiligheid, beroepshouding, enzovoort.

De serie werkboeken voor de vaktheorie bestaat uit de volgende titels:

1 Werkboek Zanddegen

2 Werkboek Korstdegen

3 Werkboek Beslag

4 Werkboek Chocolade & bonbons

5 Werkboek Decoraties, sierwerk & borstplaat

6 Werkboek Amandelwerk & kokos

7 Werkboek Schuim

8 Werkboek Puddingen & ijs

9 Werkboek Gistdeeg kleinbrood

10 Werkboek Luxe gerezen degen

11 Werkboek Gistdeeg ongevuld & gevuld grootbrood

12 Werkboek Gistdeegspecialiteiten & sierwerk gistdeeg

13 Werkboek Desem

14 Werkboek Roggebrood

15 Werkboek Beschuit

16 Werkboek Koek