Niet beschikbaar
De Nederlands-Indische keuken verschilt op verschillende vlakken van de traditioneel Indonesische keuken doordat Nederlandse invloeden een rol zijn gaan spelen op het kookproces.In dit 2e deel van 'Masak Masak Bersama Ron' (samen koken met Ron) leidt de auteur u door de overheerlijke Indische keuken en leert u hoe u deze feestelijke maaltijden zelf, of met familieleden, stap voor stap kunt bereiden.Over de auteur:Ron Baas werd in 1941 geboren te Bogor (Indonesiƫ) en bracht zijn jeugddoor in de midden-Javaanse stad Bandung. Deze stad draagt van oudsher debijnaam het Parijs van Java'. Samen met zijn ouders keerde hij tijdens derepatriantengolf naar Nederland waar hij tot aan zijn pensioen werkzaam wasals directeur van een drukkerij-uitgeverij. Tijdens zijn pensioen gaf hij jarenlang kookles aan de Volksuniversiteiten in Oss, s-Hertogenbosch en Zeeland (NB). Daarnaast verzorgde hij ook workshops aan kookclubs en op vrienden familiefeesten.