Sambals en Sauzen uit de Indonesische keuken

uit de Indonesische keuken

Voorzijde
Achterzijde

Niet beschikbaar

ISBN: 9789461883513
Uitgever: RuitenbergBoek B.V.
Verschijningsvorm: Hardcover
Auteur: Ciska Cress
Druk: 1
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2014
NUR: Keuken per land en streek

Sambals en sauzen uit de Indonesische keuken zijn tegenwoordig heel bekend en volop te koop. Maar nog lekkerder zijn zelfgemaakte sambals en sauzen! Bereid ze zelf van verse ingrediënten: diverse soorten pepers, specerijen en bumbu (allerlei heerlijke smaakmakers).

De recepten in dit boekje komen uit verschillende streken van Indonesië; vaak ontstaan er variaties door gewoon de ingrediënten te gebruiken die in huis voorhanden zijn. Maak eens Sambal aceh, heerlijk bij nasi of bami goreng, of sambal campur pedis, die perfect bij een rijsttafel past. Zoekt u een saus voor bij geroosterd varkensvlees, probeer dan eens Saos babi pangang; maar ook voor knoflooksaus (Saos bawang putih) en pindasaus (Saos saté) vindt u hier fantastische recepten.

Proef de smaak van Indonesië met deze heerlijke sambals en sauzen.