Persiana

recepten uit het Midden-Oosten en verder

Voorzijde
Achterzijde
Inkijkexemplaar
27,50
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel
ISBN: 9789461431066
Uitgever: Good Cook B.V.
Verschijningsvorm: Hardcover
Auteur: Sabrina Ghayour
Druk: 4
Pagina's: 240
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2014
Vervanger van: 9789461432803
NUR: Keuken per land en streek

De Midden-Oosterse keuken - de keuken van 'duizend-en-een-nacht' - is een culinaire smeltkroes van vele culturen en volken die door de eeuwen heen hun stempel hebben gedrukt. Exotische kruiden- en specerijenmengsels gaan hand in hand met de eenvoud van verrassende combinaties van slechts enkele ingrediƫnten, zoals kip die met citroen en harissa al hemels smaakt.

'Persiana' biedt een scala aan heerlijke gerechten; van voorgerechten, soepen, stoofschotels en salades tot en met desserts en zoete lekkernijen. Gebruik de typische ingrediƫnten uit de keuken van het Midden-Oosten: oranjebloesemwater, za'atar (kruidenmengsel), granaatappelpitten, pistachenoten en bulgur.

Met 'Persiana' haal je de rijkdom en gastvrijheid van de Midden-Oosterse keuken in huis.