Madeira, Port en Sherry

Voorzijde
Achterzijde
Inkijkexemplaar
16,00
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel
ISBN: 9789087596798
Uitgever: U2pi BV
Verschijningsvorm: Paperback
Auteur: Rudolf Pierik
Druk: 1
Pagina's: 146
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2017
NUR: Wijn en dranken

Prof.Dr.Ir. R.L.M. Pierik, emeritus hoogleraar van Wageningen Universiteit en Research Centrum, wordt ook wel de wijnprofessor genoemd. Hij was verbonden aan de Vakgroep Tuinbouw Plantenteelt met als vakspecialisatie 'Plantaardige Cel-, Weefsel en Orgaankweek'.

Van zijn hand verschenen vanaf 1996 talrijke wijnboeken: Port, Wijnwijsheden, Rode Bordeaux, Is wijn gezond (de rol van alcohol), Spaanse Wijnen, Duitse Wijnen en Zuid-Franse Wijnen. In de periode 1999, 2002 en 2003 ontving hij driemaal de Gourmand International Cookbook Award.

Zijn meest recente boeken zijn: Wijngedichten, Wijntechnologie en Biochemie en Wijnhistorie. Bij de uitgever van dit boek verschenen eerder: Wijn, Alcohol en Gezondheid, Wijn in Spreekwoorden, Gezegden en in de Bijbel en Wijnen van Chili en Argentiniƫ, Wijnen van Zuid-Afrika en de Wijnen van Australiƫ en Nieuw Zeeland.