Eigen-wijs, inclusief CD-ROM

Voorzijde
Eigen-wijs, inclusief CD-ROM
Achterzijde
Eigen-wijs, inclusief CD-ROM
39,50
Met 5% studentenkorting
Voor 37,53 i
Vóór 16 uur besteld,
morgen in huis
+
Bestel
ISBN: 9789080497160
Auteur: F. Haverkort e.a.
Druk: 1
Pagina's: 384
Uitgever: Muzikale Vorming, Stichting

* Liedbundel met 251 liedjes voor alle groepen van de basisschool

* Voorzien van vele aanleertips en lestips

* Met vrolijke tekeningen in full color

* Alle opnames van liederen op cdrom ingesloten (eerste couplet en refrein)

Eigen-wijs is een liedbundel voor kinderen van 4 - 12 jaar. Behalve in het primair onderwijs zijn de liederen ook buiten de school te gebruiken. De bundel bevat 251 liederen, verdeeld over alle groepen van het basisonderwijs. Ruim de helft hiervan is voorzien van didactische aanwijzingen. Deze zijn gericht op een zo muzikaal en aantrekkelijk mogelijke wijze van aanleren. Ook is een aantal liederen voorzien van ideeën voor uitbreiding van de activiteiten. Om de hanteerbaarheid van het boek te bevorderen, zijn de liederen voorzien van de groepsaanduidingen 1-2, 3-4, 5-6, 7-8.

De keuze van de liederen in deze bundel is erop gericht de leerlingen een breed samengesteld liedrepertoire te leren. Er zijn traditionele en eigentijdse liederen opgenomen en liederen in verschillende talen en uit verschillende culturen. Ook zijn er liederen met verschillende functies opgenomen: liederen over seizoenen en feesten, liederen die kunnen worden gebruikt in het onderwijs in de Engelse taal en verschillende speel- en dansliederen. Een deel van de liederen is thematisch geordend. Voor de kleuters wordt extra aandacht geschonken aan muziek en beweging en het gebruik van materiaal.

Boven de liederen staan akkoordsymbolen genoteerd om het de gebruiker gemakkelijk te maken als hij liederen wil begeleiden. Er is gekozen voor eenvoudige akkoorden om de gebruikswaarde ervan te vergroten. Bij elk lied staat een verwijzing naar de tracknummers van de instructie-cd’s.

Lees meer