De zelftemmer

Voorzijde
Achterzijde

Niet beschikbaar

ISBN: 9789077788646
Uitgever: Bouillon Culinaire Journalistiek
Verschijningsvorm: Hardcover
Auteur: Will Jansen
Druk: 1
Pagina's: 230
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2018
NUR: Eten en drinken algemeen

Labiel, introvert, gemakzuchtig, maar ook doortastend en vindingrijk: Edwin Egging manoeuvreert zich met bochten door het leven. Worstelend met zijn talent, met relaties en met vriend alcohol. Wie drie keer weduwnaar is, komt in aanmerking voor het Guinness Book of Records. Hij is op een goed moment de kroonprins van de Nederlandse gastronomie, maar bakt even later net zo makkelijk sous vide gegaarde varkenshaasjes. Toch ligt de oplossing in de keuken. Will Jansen is sinds 1995 culinair journalist. Hij schreef een flink aantal boeken over koks en hun drijfveren en geeft sinds 2003 het unieke Bouillon Magazine uit waarin hij uiteraard ook veel schrijft. De Zelftemmer speelt zich af in de Nederlandse kookwereld van rond de eeuwwisseling.