Bouillon ! voorjaar 2016

Voorzijde
Achterzijde

Niet beschikbaar

ISBN: 9789077788516
Uitgever: Bouillon Culinaire Journalistiek
Pagina's: 128

Het hoe en waarom van de naam bouillon! wordt in deze 50eeditie prachtig beschreven door Ronald Giphart. Hij interviewdeWill Jansen onder het mom dat het was voor een nieuw boekdat hij aan het schrijven is.INHOUD:>De verrassingskaternen >Berichten >De Culinairestamboom van Lucas Rive: Het is klaar als het klaar is!>Côte de bouillon! Ja Natuurlijk! >Olijfbomen op poten>Standplaats Leeuwarden >De Rode Draad >Eten zit inhet Franse hart >Baskische uitblinkers >Druiven plukken bijmaanlicht >Gétver wat lekker! >Onderdendam > Noedels >Comum livro de culinária na mão >KM 0 op Fòrum Gastronòmic>Boer in Milaan >Goede smaak, smaakvervlakking en denoodzaak van het vage >De Bouillonambassadeurs>Onderaan de keukenladder >Bouillon Leest >Wie werktenmee.