Niet beschikbaar
Smullen & Vitaal met Eetbare Wilde PlantenReceptenboek voor de optimale bereiding van eetbare wilde planten, ingedeeld naar de vijf vergeten natuurlijke smaken.Eetbare wilde planten, waaronder veelvoorkomende onkruiden, kunnen met recht supervoeding van eigen bodem worden genoemd. Natuurgeneeskundige, homeopaat, fytotherapeut en wildgroen gepassioneerde keukenprinses Marion de Kort laat in dit boek zien hoe je ze in de meest uiteenlopende, smakelijke gerechten kunt verwerken.Van bourgondische dis tot comfort food, van rauw tot gefrituurd. Gerechten die ons lichaam voorzien van essentiële voedingsstoffen die in gekweekte groenten nauwelijks nog voorkomen. Én die het complete palet van natuurlijke smaken weer terugbrengen op ons bord.Naast recepten vind je in dit boek een schat aan praktische informatie over het keukengebruik van eetbare wilde planten en over hun gezondheidswaarde. Rijk geïllustreerd, inclusief kleurenfoto's van de besproken planten.