St. JOHN Het kookboek

De moderne Britse keuken van kop tot staart

Voorzijde
Achterzijde
Inkijkexemplaar

Niet beschikbaar

ISBN: 9789059569867
Uitgever: Fontaine Uitgevers
Verschijningsvorm: Hardcover
Auteur: Fergus Henderson Trevor Gulliver
Druk: 1
Pagina's: 336
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2019
NUR: Eten en drinken algemeen

De grondleggers van no waste-cooking en nose to tail-cookingHet Londonse restaurant St. JOHN is opgericht in 1994 en staat bekend om zijn eenvoud, zijn respect voor hoogwaardige ingrediƫnten en is een pionier op gebied van no waste cooking - ze streven ernaar om elk onderdeel van een ingrediƫnt te gebruiken: van overgebleven oud brood wordt pudding gemaakt, botten zijn de basis voor geurige en krachtige bouillons en de meestal ongebruikte delen van het dier (zoals de tong) worden de held van een gerecht.St. JOHN het kookboek is een viering van 25 jaar onvergetelijk, innovatief eten. Fergus Henderson en Trevor Gulliver verwelkomen je in hun wereldberoemde restaurant en nodigen je uit hun eten te beleven; van kop tot staart!