Groen op kolen

groente grillen en koken op de barbecue

Voorzijde
Achterzijde
Inkijkexemplaar

Niet beschikbaar

ISBN: 9789059569249
Uitgever: Fontaine Uitgevers
Verschijningsvorm: Hardcover
Auteur: Jeroen Hazebroek Leonard Elenbaas
Druk: 1
Pagina's: 192
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2019
NUR: Vegetarische kookboeken Eten en drinken algemeen

Voor Leonard Elenbaas en Jeroen Hazebroek kent het grillen geen

geheimen meer. Met Groen op kolen laten zij zien hoe veelzijdig een

vega(n) BBQ kan zijn. Ontdek bereidingswijzen van groenten en

fruit op houtskool, zoals poffen en grillen, caveman-style of roken.

Leer meer over vleesvervangers, zoals tofu, seitan en tempeh en hoe

je ze op de BBQ kunt gebruiken.

De omnivoren in je omgeving zullen jaloers worden door de stoere,

vegetarische gerechten die met een houtskoolbarbecue gemaakt

kunnen worden. Met de recepten uit dit boek kun je zelfs een vegan

of glutenvrije barbecue samenstellen. Geniet van geroosterde bloemkool,

gegrilde fruitsappen, vegan bietenburgers en pittige wokrecepten

en zet deze zomer de lekkerste gerechten op tafel.