Hete kolen compleet

Voorzijde
Achterzijde
Inkijkexemplaar

Niet beschikbaar

ISBN: 9789059568358
Uitgever: Fontaine Uitgevers B.V.
Verschijningsvorm: Hardcover
Auteur: Jeroen Hazebroek Leonard Elenbaas
Druk: 4
Pagina's: 304
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2018
Woorden: 70400
NUR: Eten en drinken algemeen Koken en apparatuur

Steeds meer mensen koken met de kamado,een Japanse kleioven zoals de Big Green

Egg, de Kamado Joe en de Primo. Dankzij de techniek van de kamado kan dat het hele jaar door, ongeacht het Hollandse weer. Hete kolen compleet, de herziene uitgave van Hete kolen en Hete kolen - het receptenboek, behandelt niet alleen de nieuwste technieken, maar biedt ook originele en verrassende recepten voor vlees, groenten en zelfs zoete gerechten. Auteurs Jeroen Hazebroek en Leonard Elenbaas geven in Hete kolen compleet up-to-date uitleg voor elk merk kamado,

vijf nieuwe kooktechnieken en twintig nieuwe recepten. Hete kolen compleet is

de nieuwe bijbel voor zowel beginnende als gevorderde kamado-koks.

Jeroen Hazebroek is barbecuekok en kookt van jongs af aan op open vuur.

Sinds 2007 is hij eigenaar van Het Kookvuur, een bedrijf dat zich bezighoudt

met catering, demonstraties en workshops met kamado's. Leonard Elenbaas

is kok en eigenaar van Pure Passie On Tour. Hij kookt met de Big Green Egg

op locatie van het Westland tot in Aziƫ.