Alles over veilig eten / druk 2

Voorzijde
Achterzijde
Inkijkexemplaar

Niet beschikbaar

Elk jaar worden er in Nederland zo'n 725.000 mensen ziek als gevolg van een voedselinfectie. Veel voedselinfecties ontstaan thuis, in eigen keuken. En dat terwijl je nare klachten wel degelijk kunt voorkomen, als je weet waar je op moet letten.Dit boek van het Voedingscentrum geeft waardevolle informatie en tips over het veilig omgaan met eten tijdens het kopen, koken en bewaren. Zo geef je schadelijke bacteriƫn geen kans! Het beantwoordt vragen als: hoe kook ik hygiƫnisch? En wanneer is het nog veilig om iets dat over de datumis op te eten? Ook geven we meer inzicht in zaken waar je zelf geen invloed op hebt zoals dierziektes, bestrijdingsmiddelen en stoffen zoals dioxines en PAK's. Wil je meer weten over veilig eten en hoe je zelf de kans dat jij of iemand in je omgeving ziek wordt, kan beperken? Dan is dit boek iets voor jou. Want veilig eten heb je voor een groot deel zelf in de hand!