Zaaiagenda - moestuin & biologisch tuinieren

complete gids voor zaaien en oogsten in de moestuin; 90 groentesoorten en 1100 groenterassen

Voorzijde
Achterzijde
Inkijkexemplaar
26,50
Vandaag besteld,
dinsdag verzonden
Met 5% studentenkorting
voor 25,18 i
+
Bestel
ISBN: 9789050114776
Uitgever: KNNV Uitgeverij
Verschijningsvorm: Hardcover
Auteur: Hans van Eekelen
Druk: 5
Pagina's: 264
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2014
Vervanger van: 9789050116541
NUR: Moestuin Tuinieren Eten en drinken algemeen Naslagwerken algemeen Plant- en gewaswetenschappen

Hét standaardwerk voor de moestuin! Biedt alle informatie die iedere moestuinder graag wil weten: de vroegste zaai- en laatste teeltmomenten, in hoeverre 'herhaling' nuttig is, of welk groenteras voor welke periode van het jaar het meest geschikt is. Met veel tips en wetenswaardigheden, aandacht voor biologische en historische zaden, vergeten groenten, kleine moestuinen, pot en bak.

- 90 soorten groenten en 1100 groenterassen

- Biologische en historische groenten en enkele meerjarige gewassen en veel voorkomende kruiden

- In één oogopslag de hele range aan zaai- en oogstmomenten

- Teeltplan, teeltwisseling en teeltgroepen

- Kiemgegevens, biologische en hybride beschikbaarheid, geschiktheid voor pot en bak, winterhardheid, daglengte- en temperatuurgegevens etc.

- Tips om gespreid kleine hoeveelheden te telen

Dit complete naslagwerk vormt samen met de nieuwe zakgids 'Van Zaaien tot Oogsten' de ideale informatiebron voor beginners en gevorderden.

Uit de pers: 'Iedereen krijgt in het voorjaar de kriebels, maar dit boek laat zien dat je het hele jaar kunt zaaien.' - MergenMetz

Hans van Eekelen is de drijvende kracht achter 'GROENMOES', een initiatief dat mensen inspireert om actief bezig te zijn met gezond voedsel. Streekbetrokkenheid is daar onlosmakelijk mee verbonden.

makkelijke moestuin, tuinieren, biologische, ecologische, groentetuin, stadstuinieren, groente telen, fruit, zaden, kruiden, groenteteelt, moestuinkalender, tuinkalender, duurzaam, gezond, voedsel, seizoenen, eten uit de natuur