Crossbill guide Cévennes and Grand Causses - natuur reisgids Frankrijk - Cevennen

Voorzijde
Huidige versie niet beschikbaar:

Crossbill guide Cévennes and Grand Causses - natuur reisgids Frankrijk - Cevennen

ISBN: 9789050112796
Uitgever: KNNV Uitgeverij
Auteur: Dirk Hilbers, S. Coultron & A. Vliegenthart
Pagina's: 254
Vervanger van: 9789050113373

Wildernis - Ontdek de mooiste natuurgebieden van Europa! De vakantiegids om een van de belangrijkste natuurgebieden van Zuid-Frankrijk te ontdekken: het Cevennes Nationale Park in de Provence. Tegen een adembenemende achtergrond van steile kloven, uitgestrekte bossen en open, steppeachtige hoogvlaktes, kan de natuurliefhebber de uitzonderlijk rijke flora en fauna ontdekken.

Honderden kilometers wandelpaden maken het mogelijk om het unieke landschap en haar enorme rijkdom aan orchideeën en andere wilde bloemen, bijzondere vogelsoorten en vlinders te ontdekken. De traditionele, middeleeuwse bergdorpjes bieden een ontspannen startpunt voor ontdekkingstochten en spectaculaire wandelingen.

- de enige reisgids die flora en fauna, en vogels beschrijft

- 19 natuurroutes, vogelkijk- en observatietips

- achtergrondinformatie over landschap en ecologie

Ideaal voor een avontuurlijke natuurvakantie in de Cevennen in Zuid-Frankrijk. Deze reisgids maakt deel uit van de serie Crossbill Guides. Engelstalige uitgave.

Onderwerpen: natuur, Europa, natuurgids, reisgids, wandelgids, natuurgebieden, natuurparken, flora, fauna, planten, dieren, landschap, ecologie, cultuurhistorie, landschappen, wandelen, vogels, vlinders, insecten, libellen, amfibieen, reptielen, zoogdieren, kijken, herkennen, wildernis, natuurreizen, vogelreizen, ongerepte natuur, travel guide, nature guide, wildlife, nature, conservation, Europe

Lees meer