Zeven soorten honger DL

Voorzijde
Achterzijde

Niet beschikbaar

ISBN: 9789049805876
Uitgever: Dwarsligger
Verschijningsvorm: Paperback / softback
Auteur: Renate Dorrestein
Druk: 1
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2017
NUR: Literaire roman, novelle

dwarsligger 490 Renate Dorrestein Zeven soorten honger

In een exclusief kuuroord aan de Nederlandse kust proberen maatschappelijk geslaagde mannen hun overtollige kilo's kwijt te raken. Voor de gasten staat er veel op het spel: ze mogen pas weg als ze hun streefgewicht hebben bereikt. Wie opgeeft betaalt een netto jaarinkomen als boete. En die dreiging blijkt te werken.

Toch kampen Nadine en Derek Ravendorp, het echtpaar achter dit succesvolle instituut, met problemen die ze ondanks hun lange, gelukkige huwelijk niet met elkaar kunnen delen. Hoe lang kunnen die geheimen nog verborgen blijven? Wie is die zwerver die door Nadine wordt binnengesmokkeld? Hoe goed is Derek eigenlijk in boekhouden? En vooral: hoe loopt het af met het anorexia-meisje dat door haar vader is meegenomen naar de prestigieuze afslankvilla?

Zeven soorten honger biedt voedsel voor de geest zoals alleen Renate Dorrestein het kan opdienen. Een spannende, lichtvoetige en energieke roman over een van haar grote thema's: eten of gegeten worden. En natuurlijk over de liefde.

Renate Dorrestein (1954) ontving de Annie Romein-prijs voor haar gehele oeuvre. Haar werk is in vijftien talen vertaald.

Lees meer