Stoofbijbel

van hachee tot hazenpeper en van lapskaus tot ossobuco

Voorzijde
Achterzijde
Inkijkexemplaar
34,99
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel
ISBN: 9789048847068
Uitgever: Carrera
Verschijningsvorm: Hardcover
Auteur: Julius Jaspers
Druk: 1
Pagina's: 432
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2019
NUR: Eten en drinken algemeen

Stoofbijbel is hét naslagwerk voor de stoofliefhebber Aan de hand van duidelijke, stapsgewijze instructies, foto's en how-to's laat Julius Jaspers zien hoe je de allerlekkerste stoofgerechten maakt. Van klassiekers als boeuf bourguignon, hazenpeper en gekonfijte eend tot verrassende nieuwe recepten als bloemkool provençale, zeebaars met Ricard en ananas met vanille en cognac toe. Meer dan 150 stoofrecepten

Heldere how-to's en technieken

Duidelijke stap-voor-stapfoto's

Uitleg van benodigdheden en -begrippen 'Goed voorbereiden, de hitte zijn werk laten doen en vaak een stuk later regenereren (een mooi woord voor opwarmen), waarbij je gelijk proeft dat de smaken nog beter zijn geworden. Op mijn lijf geschreven dus, dit thema!'