Wild

130 inspirerende recepten voor wild en gevogelte

Voorzijde
Achterzijde
Inkijkexemplaar
Huidige versie niet beschikbaar:

Wild

ISBN: 9789045206738
Verschijningsvorm: Hardcover
Auteur: Harald Russel
Druk: 1
Pagina's: 200
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2013
NUR: Eten en drinken algemeen

Uitgeroepen tot beste kookboek 2013 tijdens EAT! Berlin

Een volledig en inspirerend overzicht van de wildkeuken!

Als het wildseizoen start, veranderen de menukaarten in de restaurants en maken de heerlijkste wildgerechten hun herintreden. Met het boek Wild van Harald Rüssel worden deze heerlijke gerechten nu ook thuis maakbaar.

De meer dan honderd beproefde en eenvoudig te volgen recepten van professionele chef-kok en fervent jager Harald Rüssel richten zich voornamelijk op de bereiding van het vlees. Ze worden aangevuld met een uitgebreide collectie van bijgerechten en basisrecepten die kunnen worden gecombineerd naar wens en smaak.