StruX Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie - deel 3 van 4 - Maakt voedingsproducten klantgereed

Voorzijde
Achterzijde

Niet beschikbaar

ISBN: 9789037222135
Uitgever: Edu'Actief
Verschijningsvorm: Hardcover
Auteur: Hanneke Molenaar
Druk: 1
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2015
NUR: Educatieve uitgaven algemeen

StruX biedt leer-/werkboeken voor het kwalificatiedossier entree, voor zowel het basisdeel als voor 7 van de 9 profieldelen. De StruX leer-/werkboeken zijn zowel inzetbaar op school als in een stage/BPV en zijn beschikbaar op papier en in digitale vorm.Voor het profieldeel zijn de leer-werkboeken ingedeeld naar werkproces. Ieder leer-/werkboek bevat een theoriedeel en een praktijkdeel. Het theoriedeel bestaat uit theorie en opdrachten die uit te voeren zijn in een theorielokaal of in de school. In het praktijkdeel vindt u opdrachten die uitgevoerd kunnen worden tijdens de stage/BPV (of in het praktijklokaal).