StruX Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie - deel 1 van 4 - Maakt (werk)ruimten bedrijfsklaar

maakt (werk)ruimten bedrijfsklaar

Voorzijde
Achterzijde

Niet beschikbaar

ISBN: 9789037213461
Uitgever: Edu'Actief
Verschijningsvorm: Paperback
Auteur: Hanneke Molenaar
Druk: 1
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2015
NUR: Educatieve uitgaven algemeen

StruX biedt leer-/werkboeken voor het kwalificatiedossier entree, voor zowel het basisdeel als voor 7 van de 9 profieldelen. De StruX leer-/werkboeken zijn zowel inzetbaar op school als in een stage/BPV en zijn beschikbaar op papier en in digitale vorm.

Voor het profieldeel zijn de leer-/werkboeken ingedeeld naar werkproces. Ieder leer-/werkboek bevat een theoriedeel en een praktijkdeel. Het theoriedeel bestaat uit theorie en opdrachten die uit te voeren zijn in een theorielokaal of in de school. In het praktijkdeel vindt u opdrachten die uitgevoerd kunnen worden tijdens de stage/BPV (of in het praktijklokaal).

Dit leer-/werkboek richt zich op het entreeprofiel assistent horeca, voeding of voedingsindustrie. In dit leer-/werkboek leert de deelnemer hoe hij kan assisteren bij ambachtelijke of industriƫle productie, verwerking en/of verpakking van voeding. Aan bod komen algemene basiskennis en vaardigheden om eenvoudig werk met betrekking tot voedingsmiddelenproductie te kunnen uitvoeren.