Fietsknooppuntkaart Limburg, Brabant oost en grensstreek (Heruitgave)

Fietsknooppuntkaart Limburg, Brabant oost en grensstreek (Heruitgave)

ANWB Fietsknooppuntenkaart Limburg, Brabant oost en grensstreek

Stippel je eigen fietsroute door Limburg, Brabant oost en de grensstreek uit met de ANWB knooppuntenkaart! Geniet van het Limburgse landschap en plan een route langs de vele kastelen rondom Brunssum, ontdek natuurgebied Maashorst in Brabant of fiets de grens over bij Stamproy.

Met de compleet vernieuwde knooppuntenkaart kies je je eigen route. Elke provincie in Nederland heeft een fietsnetwerk dat verbonden is met knooppunten. Voor vertrek bepaal je de fietsroute met behulp van de ANWB knooppuntenkaart en schrijft hiervan de nummers op. Op elk knooppunt staat een informatiepaneel met een overzichtskaart van het fietsroutenetwerk met het nummer. Eenmaal onderweg en toch een andere route willen fietsen? Geen probleem, met hulp van de kaart maak je gemakkelijk een nieuwe route. Je kunt je tocht dus altijd aanpassen naar eigen smaak.

De kaart fungeert als handige routeplanner en heeft een schaal van 1:100.000; voldoende detail om je goed te kunnen oriƫnteren en groot genoeg voor kilometers fietsplezier. Inclusief alle LF-routes (Landelijke Fietsroutes) en een duidelijke legenda. Er zijn 10 ANWB knooppuntenkaarten.

EAN: 9789018040895
Uitgever: ANWB Media

Niet beschikbaar