Zoekfilters

Taal
Nederlands (22)
Verschijningsjaar
2021 (7)
2020 (3)
2022 (3)
» Toon alle opties (3)
2024 (3)
2016 (2)
2019 (2)
Verschijningsvorm
Paperback (15)
Hardcover (8)

Eten en drinken algemeen (23)

15,95
Vandaag besteld,
dinsdag verzonden
+
Bestel

Toffe tosti's

55 bizar lekkere tosti-recepten!!

Paperback || Leonie ter Veld || Bertram + de Leeuw Uitgevers BV

Van pittige pinda tot pulled chicken!

Ben je gek op tosti's maar kom je vaak niet verder dan een tosti met ham en kaas en als je in een exotische bui bent, een schijfje ananas ertussen? Há, dan is dit boek echt iets voor jou.

Met 80 tostivideo's op YouTube, haar eigen tosti-item op 3FM en de titel tostikoningin van Nederland (zelfbekroond, want tja; niemand droeg die titel nog) is Leonie ter Veld de uitgelezen schrijver voor dit tostiboek.

In TOFFE TOSTI'S vind je 55 toffe tostirecepten. Va...

22,50
Vandaag besteld,
dinsdag verzonden
+
Bestel

Lekker & Simpel op reis

125 wereldrecepten

2021 || Paperback || Sofie Chanou e.a. || Bertram + de Leeuw Uitgevers BV || met inkijkexemplaar

LEKKER ETEN OVER DE GRENS

125 Snelle Wereldrecepten in een geheel herziene editie, aangevuld met 25 nieuwe recepten. En nu uitgevoerd in het formaat van de overige delen van deze succesvolle kookboekenserie van Sofie en Jorrit. Je maakt met dit boek een culinaire rondreis langs vele continenten, en je tovert elke avond een bijzonder gerecht op tafel: van een Mexicaanse burrito bowl tot een Spaanse Paella. En van een Amerikaanse cheeseburger tot een heerlijke tikka masala uit India.

Makkelijk ...

32,50
Vandaag besteld,
dinsdag verzonden
+
Bestel

Het grote wildplukboek (Heruitgave)

Eten uit de natuur

Hardcover || Edwin Flores || Bertram + de Leeuw Uitgevers BV || met inkijkexemplaar

Herziene gebonden editie van 'Het grote wildplukboek'. Het is hip en trendy, je eigen eten sprokkelen in de natuur. Maar hoe pak je dat aan?

Edwin Florès beschrijft in dit boek de geheimen van het wildplukken. Hij neemt je mee van het groene bos naar de zilte kust en legt uit dat er veel meer te plukken valt dan alleen bramen, vlier- of bosbessen. Hij behandelt meer dan 200 wilde eetbare planten, bessen, noten, wortels en paddenstoelen. Waar moet je op letten? Wat kun je wél eten en waar m...

29,95
Vandaag besteld,
dinsdag verzonden
+
Bestel

Het grote wildpluk kookboek / Druk 2

Met recepten van Ron Blaauw en Bobby Rust

2022 || Paperback || Edwin Florès e.a. || Bertram + de Leeuw Uitgevers BV

Na het succes van Het grote wildplukboek komt wildplukker Edwin Florès met Het wildplukkookboek. Want als na afloop van het wildplukken je mand of tas gevuld is met bessen, noten, bloemen of paddenstoelen, hoe verwerk je deze dan tot een lekkere maaltijd?

In bijna 300 recepten laat Edwin Florès samen met topkok Ron Blaauw en Bobby Rust van Ron Gastrobar zien hoe je de inhoud van je wildplukmand verwerkt in en tot de meest heerlijke gerechten.

'Blijf wildplukken, meester Edwin'

Rene Redzepi ...

29,95
Vandaag besteld,
dinsdag verzonden
+
Bestel

Van aardappel tot zeewier

De kunst van lekker koken

2023 || Hardcover || Eke Mariën e.a. || Bertram + de Leeuw Uitgevers BV

Waarom worden groenten zacht als je ze kookt, maar eieren hard? Hoe wordt tofu echt lekker? Waarom koken Italianen met veel olijfolie? Het antwoord op deze - en nog veel meer - vragen lees je in dit boek dat gaat over 11 ingrediëntgroepen, van aardappelen tot zeewier. We vertellen je met welke technieken je ze het beste kunt bereiden en vooral ook waarom dat zo is. Al deze kennis helpt je om maximaal smaak te halen uit plantaardige en vegetarische producten. En als je die smaak eenmaal te pa...

22,50
Leverbaar vanaf 30 april
+
Bestel

Lekker & simpel Eenpansgerechten en Traybakes

125 recepten

2024 || Paperback || Sofie Chanou e.a. || Bertram + de Leeuw Uitgevers BV

Wie kent het niet: je komt ‘s avonds thuis en hebt geen zin om uitgebreid te kokkerellen. Hoe fijn is het dan om snel een maaltijd in de oven te schuiven? Wij hebben in dit kookboek 125 traybakes én eenpansgerechten verzameld. Super fijne recepten, want ze zijn allemaal makkelijk te maken, leveren weinig afwas op en ze zijn vaak ook nog snel klaar. Wat dacht je van een traybake roti, een plaattaart met prei en geitenkaas, pompoensoep met chorizo of een panlasagne met groenten? Allemaal mak...

22,50
Vandaag besteld,
dinsdag verzonden
+
Bestel

Lekker & Simpel. 1x kopen 5x koken.

200 recepten

2021 || Paperback || Sofie Chanou e.a. || Bertram + de Leeuw Uitgevers BV || met inkijkexemplaar

Superslim

Met dit boek hoef je maar één keer boodschappen te doen en maak je vijf verschillende gerechten. Met wortels maak je Indiase wortelsoep en zoete worteltaart en met kikkererwten kun je falafel en een rijstsalade met kikkererwten en mais op tafel toveren. Varieer met vis, vlees, groente en fruit en draai binnen een mum van tijd wat lekkers in elkaar. Je bespaart tijd en geld en je maakt ook nog eens je koelkast leeg.

Van het vorige boek 200 Hoofdgerechten Lekker & Simpel zijn 40.000 ...

32,50
Vandaag besteld,
dinsdag verzonden
+
Bestel

Verrot Lekker

Zelf fermenteren, eenvoudig, lekker & gezond

Hardcover || Christian Weij || Bertram + de Leeuw Uitgevers BV

Sinds de verschijning van Verrot lekker in 2015 heeft fermenteren in Nederland een vlucht

genomen en zijn er meer dan 20.000 exemplaren van dit boek bij enthousiaste fermenteerders

terechtgekomen. Tijd dus, voor een herziene uitgave, met twee volledig nieuwe hoofdstukken.

Eén hoofdstuk over basis fermentatietechnieken en het spectaculaire hoofdstuk ‘Verrot

Spannend’ met zesentwintig bijzondere recepten voor de gevorderde fermenteerder.

Fermenteren is het functioneel laten rotten van voed...

29,95
Vandaag besteld,
dinsdag verzonden
+
Bestel

Cocina Latina

Liefdevolle familierecepten

Hardcover || Wereldouders || Bertram + de Leeuw Uitgevers BV

In Latijns-Amerika is samen aan tafel gaan heel belangrijk. Het is een plek van verbinding en er is altijd plaats voor meer mensen. De recepten van de (over)grootmoeders, verbinden de Latijns-Amerikanen met wie ze zijn, de tradities en waardes die ze delen. De beste maaltijd is die van mama en het belangrijkste ingrediënt is liefde.

Cocina Latina is ontstaan vanuit liefde voor Latijns-Amerika, haar bewoners en haar keuken. Het is een warm, kleurrijk, persoonlijk en gevarieerd boek. Met gere...

32,50
Vandaag besteld,
dinsdag verzonden
+
Bestel

Roootin

A Culinairy Journey Rooted in Tradition

2021 || Paperback || Solmaz Esmailzadeh e.a. || Bertram + de Leeuw Uitgevers BV || met inkijkexemplaar

Roootin’s Iranian Kitchen offers a close look into the kitchen of an Iranian family, showing how they used traditional Iranian influences to create their signature Roootin taste. Combining traditional Middle Eastern influences with Western food culture, they came up with a cuisine which reflects their roots. The recipes in this book have been carefully created by mum and daughter, and range from aromatic stews packed with Middle Eastern spices, to avocado toast with za’atar, and mum’s d...