Zoekfilters

Verschijningsvorm
Hardcover (7)
Paperback (3)
Verschijningsjaar
2020 (2)
2022 (2)

Eten en drinken algemeen (10)

38,99
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel

Van Boven in het wild

2022 || Hardcover || Yvette van Boven || Nijgh & Van Ditmar || met inkijkexemplaar

Al haar hele leven kookt Yvette met gratis proviand uit de natuur. Want waarom zou u tuinkers kopen als er hondsdraf tussen uw stoeptegels groeit? U moet het alleen wéten en leren herkennen. Van Boven in het wild is een herbarium, eetbare plantengids én receptenboek ineen. Yvette laat u de meest voorkomende wilde planten zien, ze leert u hoe u ze kunt herkennen en waar ze naar smaken. Zo leert u het gemakkelijk toe te passen in uw eigen keuken.

Toen Yvette opgroeide maakte ze veel herbaria...

32,99
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel

Van Bovens leftovers

Ruim 200 oermakkelijke recepten om verspillingsvrij het jaar door te kijken

Hardcover || Yvette van Boven || Nijgh & Van Ditmar || met inkijkexemplaar

Sinds een aantal jaar bedenkt Yvette voor Volkskrant Magazine wekelijks een seizoensrecept plus een tip om de restjes mee op te maken. Zo kookt ze zelf thuis elke dag, want Van Boven gooit nooit iets weg. Goed eten weggooien is namelijk eeuwig zonde. Van elk restje valt de volgende dag wel iets lekkers te maken, dus geeft ze voor elk recept ook een smakelijke tweede bestemming.

Haar columns en rond de 200 recepten uit haar wekelijkse rubriek zijn nu gebundeld in Van Bovens leftovers. Steeds ...

22,99
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel

Home Made winter

Paperback || Yvette van Boven || Fontaine Uitgevers B.V.

Home Made Winter is een boek vol comfort food. Het is de opvolger van het met lof en prijzen overladen Home Made en maakt samen met Home Made Zomer het jaar rond.

Voor dit boek maakte Yvette van Boven, geïnspireerd door haar jeugd in Ierland en haar regelmatige verblijf in Frankrijk, een verzameling van gerechten waar uw hart weer warm van wordt. Ze geeft eenvoudige recepten voor klassiekers waarvan iedereen dacht dat ze lastig te maken zijn, zoals kroketten, pulled pork of appelcider. Stap v...

35,00
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel

De bomvolle oven van Van Boven

Meer dan 200 oermakkelijke ovenrecepten

Hardcover || Yvette van Boven || Nijgh & Van Ditmar

Sinds een aantal jaar bedenkt Yvette voor Volkskrant Magazine wekelijks een ovenrecept. De meest ovenheerlijke recepten verschenen in haar kookboeken Uit de oven van Van Boven, Nog meer uit Van Bovens oven en De grote oven van Van Boven.

De bijna 200 recepten zijn nu gebundeld in De bomvolle oven van Van Boven. Steeds met duidelijke, foolproof receptuur zoals we van Yvette gewend zijn én voorzien van een mooie tekening en foto. Alles gaat de oven in: groente, vlees, vis en uiteraard wordt er...

34,99
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel

Home Baked / Druk 4

2022 || Hardcover || Yvette van Boven || Nijgh & Van Ditmar

Klassieker in een nieuw jasje. Herziene uitgave met nieuwe recepten!

In Home Baked deelt Yvette alle gerechten die ze graag thuis bakt, klassiekers en nieuwe vondsten, inclusief glutenvrije, suikervrije en lactosevrije baksels. Daarnaast leert ze u alle kneepjes van het bakken van taartbodems, basiscakes en beginnersbrood, zodat u er daarna naar eigen inzicht mee aan de slag kunt. Een boek vol bakplezier!

32,99
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel

Jaarrond

Verhalen & recepten

2023 || Hardcover || Yvette van Boven || Nijgh & Van Ditmar

Elk weekend kookt Yvette van Boven een gerecht voor Volkskrant Magazine, voornamelijk met groenten, soms met vis en héél af en toe een verdwaald stukje vlees, of juist een hartig of zoet baksel – net waar ze zin in heeft, als de ingrediënten ervoor maar in het seizoen zijn. Verwacht dus geen verse tomaten of aardbeien in de winter, maar wél een verrassende bereiding van kool, spruiten of knolselderij. Ze probeert altijd gerechten klaar te maken die voor iedereen te bereiden zijn, met n...

43,99
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel

Home Made

Hardcover || Yvette van Boven || Fontaine Uitgevers B.V.

Hoe maakt u kaas met gewone dingen die u zeker in huis hebt? Hoe bouwt u in twee minuten een rookoven van aluminiumfolie? Hoe maakt u thuis ijs zonder een ijsmachine? En hoe verwerkt u de eigengemaakte kaas, gerookte worst, het ijs en talloze andere producten vervolgens in originele recepten?

Yvette van Boven legt alles aan u met stap-voor-stapfoto's. zo leert u allerlei nieuwe gerechten te bereiden, zonder dat u naar de winkel hoeft voor dure en ingewikkelde apparaten. Na de uitleg volgen ins...

22,99
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel

Home Made Zomer

2016 || Paperback || Yvette van Boven || Fontaine uitgevers

De zomer heeft zo veel verse groente en fruit vol smaak te bieden, dat je bijna niet hóeft te koken. Yvette weet als geen ander dat we met dat mooie weer wel iets beters te doen hebben dan lang in de keuken te staan. Daarom staat dit boek vol recepten die niet al te veel tijd kosten of waar je geen omkijken naar hebt.

'Home Made Zomer' is een boek vol zonovergoten recepten. Yvette liet zich voor de recepten in dit boek inspireren door haar leven in Amsterdam en Parijs, maar vooral ook door de...

38,99
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel

Home Made Basics

Makkelijke recepten voor elke dag die echt iedereen kan maken

Hardcover || Yvette van Boven || Nijgh & Van Ditmar || met inkijkexemplaar

Hoe maakt u alles? En helemaal zelf? Met Yvettes kenmerkende geïllustreerde stap-voor-stapuitleg van de gerechten en sluitende receptuur gaat dit zeker lukken: van een simpele dressing tot huisgemaakte, dampend verse tortilla’s, van zelfgemaakte gnocchi van elk soort groente tot fluks ingelegde radijsjes. Home Made Basics is een boek dat een vaste plek gaat krijgen in uw keuken. Alle recepten spetterend gefotografeerd om zo met de opgedane kennis oermakkelijke dagelijkse kost te bereiden. ...

29,99
Leverbaar vanaf 23 mei
+
Bestel

Easy

Simpel, snel & voor elke dag: de beste recepten uit Libelle

2024 || Paperback || Yvette van Boven || Nijgh & Van Ditmar

Al ruim twaalf jaar schrijft Yvette wekelijks recepten

voor Libelle. Haar recepten zijn altijd

door iedereen te bereiden en de boodschappen

ervoor moeten overal in Nederland te koop zijn.

Alles simpel, heel lekker, makkelijk, en natuurlijk

altijd verrassend.

Gerechten die het hele jaar door in een handomdraai

op tafel staan, voor een makkelijke

maandag in de lente, een doodgewone dinsdag in de

zomer, een donkere donderdag in de herfst of een

vrolijke vrijdagmiddag in hartje winter.