Zoekfilters

Geen verdere filters gevonden

Eten en drinken algemeen (3)

31,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Over charcuterie

Hardcover || Meneer Wateetons || Carrera || met inkijkexemplaar

In Over charcuterie kom je alles te weten over het zelf maken van vleeswaren: van Italiaanse hammen, droge worst, coppa en pancetta, tot beroemde Franse patés en terrines en Nederlandse slagersklassiekers als achterham en rookvlees. Met behulp van duidelijke stap-voor-stapfoto's en uitgebreide instructies worden alle technieken helder uitgelegd. Uiteraard ontbreken ook de foutenanalyses niet. Met Over charcuterie in de hand maak je voortaan je eigen vleeswaren op slagersniveau.

34,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Worstbijbel

Van malen tot knopen en van drogen tot roken

Hardcover || Meneer Wateetons e.a. || Carrera culinair || met inkijkexemplaar

Meneer Wateetons onthult alle slagersgeheimen en laat zien hoe je een worst draait, vult, knoopt, rookt en droogt. Aan de hand van uitgebreide instructies en duidelijke stap-voor-stapfoto's worden alle technieken van het worst maken uitgelegd. Hij leert je hoe je zelf braadworst, gekookte worst, leverworst, bloedworst, droge worst en zelfs vegetarische worst kunt maken, en hoe je die worsten het lekkerst kunt bereiden aan de hand van bijzondere recepten. Deze ode aan de worst is er voor de am...

27,50
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Over rook - het handboek voor warm & koud roken

het handboek voor warm en koud roken

Hardcover || Meneer Wateetons || Good Cook B.V. || met inkijkexemplaar

Het ultieme handboek over warm & koud roken!

In 'Over rook' kom je werkelijk alles te weten over het roken van vlees, vis en groenten: het verschil tussen warm en koud roken, de materialen die je als thuisroker te beschikking staan (van rookpan, rookkast en barbecue tot koudrookgenerator en rookpistool), de subtiele smaakverschillen tussen roken op eik, beuk, hickory of hooi en de ideale temperatuur waarop je je hout (onder meer in de vorm van mot of snippers) laat smeulen. Uiteraard is er oo...