Zoekfilters

Verschijningsjaar
2024 (2)

Eten en drinken algemeen (5)

29,99
Levertijd: 4 werkdagen
+
Bestel

De mosterd van Meus

2024 || Hardcover || Jeroen Meus || Manteau

Zijn passie voor dagelijkse kost doet Jeroen Meus de wereld rondtrekken. Want ‘wie de plat national echt wil begrijpen, moet eerst het land en de mensen beleven’. In de keukens van alledaagse mensen ontdekt Jeroen bijzondere verhalen, plaatselijke ingrediënten en nieuwe recepten, die allemaal in dit boek verzameld werden. Met als extraatje: de reportagefoto’s die hij overal maakte.

19,99
Vandaag besteld,
dinsdag verzonden
+
Bestel

Seizoenskost

2024 || Hardcover || Jeroen Meus || Manteau

In Dagelijkse kost op Eén kookt Jeroen Meus volgens de seizoenen. In Seizoenskost bundelt hij 200 recepten, stuk voor stuk klaargemaakt met liefde en passie.

Van echte klassiekers tot verrassende veggie stoofpotjes, frisse salades, pittige soepen en snelle pasta’s.

Ongecompliceerde gerechten, kraakhelder uitgelegd.

Smakelijk en gevarieerd, kortom: eten om te koesteren.

29,99
Vandaag besteld,
dinsdag verzonden
+
Bestel

(Uw) klassieke kost

100 klassiekers van vroeger en nu

2023 || Hardcover || Jeroen Meus || Manteau

In Klassieke kost toont Dagelijkse kost-chef Jeroen Meus zijn diepgewortelde waardering voor het pure product. In 100 gerechten, die elk op hun manier klassiek zijn, brengt hij een ode aan de hedendaagse klassieke keuken.

39,99
Vandaag besteld,
dinsdag verzonden
+
Bestel

10 jaar Dagelijkse Kost

Een uniek kookboek, met 250 niet eerder gepubliceerde recepten

2021 || Hardcover || Jeroen Meus || Manteau || met inkijkexemplaar

Jeroen Meus staat al tien jaar dagelijks in de keuken van Dagelijkse kost. Zijn enthousiasme en passie voor koken deelt hij met plezier in een gloednieuw boek: 10 jaar Dagelijkse kost. 250 recepten, niet eerder in boekvorm verschenen: vis, vlees, vegetarisch en zoets – voor elk wat wils. Met dit boek zet u het hele jaar door gegarandeerd heerlijke verse kost op tafel.

29,99
Vandaag besteld,
dinsdag verzonden
+
Bestel

Dagelijkse Kost

100 vegetarische recepten

2022 || Hardcover || Jeroen Meus || Manteau

Het idee om een aantal van zijn vegetarische recepten te bundelen sluimerde al langer bij Dagelijkse kost-chef Jeroen Meus. Groenten hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in zijn leven. Zo leerde zijn West-Vlaamse bompa hem asperges steken, en met zijn broers zat hij urenlang boontjes te doppen aan de keukentafel of kilo’s tomaten te roerzeven. Het geluid van de vermoeide passe-vite na urenlang draaien staat in zijn geheugen gegrift.

 

Voor Groentekost selecteerde Jeroen zijn ...