Resultaten (150)

25,95
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Street Food

The Heart of Mediterranean Cooking

2022 || Hardcover || Simona El-Harar || Terra - Lannoo, Uitgeverij

In 75 recipes, Simona El-Harar takes us on a journey of flavours through Mediterranean street food from its simplest forms to its more complex ones.

26,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Shoukran

2023 || Hardcover || Abdel Alaoui || Becht

In 'Shoukran' van Abdel Alaoui vind je de allerlekkerste Marokkaanse recepten voor de hele familie, zodat je iedere dag samen kunt genieten van heerlijke gerechten vol kleur en smaak. 'Shoukran' is daarom het perfecte cadeau voor het Suikerfeest. Begin de maaltijd goed met huisgemaakte falafel, een smakelijke meiraapdip of een selectie knapperige bricks. Laat je gasten versteld staan door hen de lekkerste couscous ooit voor te schotelen en sluit af met een speciaal dessert: cheesecake met ora...

32,95
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

De authentieke Braziliaanse keuken

2023 || Hardcover || Vania Ribeiro Ihle || Centrale Uitgeverij Deltas

Van de Amazone tot Rio de Janeiro, ga op culinaire reis door het grootste land van Zuid-Amerika in deze prachtige gebonden uitgave en ontdek meer dan 60 authentieke en kleurrijke recepten uit alle hoeken van de Braziliaanse keuken. Maak kennis met onder meer 'feijoada', een lekker stoofpotje van zwarte bonen en varkensvlees, 'bolinho de bacalhau', heerlijke klipvisballetjes, of 'brigadeiros', zoete chocoladetruffels met hagelslag. Zonnebadend op Copacabana met een verkoelende 'caipirinha' of ...

32,00
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Magisch Maleisisch

Recepten uit de verrukkelijke Maleisische keuken

2019 || Hardcover || Norman Musa || Podium

De Maleisische keuken is een smeltkroes van culinaire invloeden. Het is karakteristiek Aziatisch, maar invloeden uit Thailand, Indonesië, India en zelfs Portugal en Engeland. In Magisch Maleisisch brengt Norman Musa met aanstekelijk enthousiasme de lekkerste recepten uit deze rijke culinaire cultuur samen.

Van streetfood tot soepen, salades, desserts en aromatische curry's: alles komt voorbij. Lievelingsgerechten van Musa zijn de garnalensoep (volgens hem lekkerder dan Vietnamese pho), de ko...

33,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

De smaken van Italië

Streek voor streek

2019 || Hardcover || Claudia Roden || Fontaine Uitgevers || met inkijkexemplaar

Claudia Roden: de grande dame van de internationale culinaire wereld!

De naam Claudia Roden wordt met eerbied uitgesproken tot in de hoogste gastronomische kringen. Vele chef-koks en historici zijn aan haar schatplichtig. Roden legt mondeling doorgegeven recepten vast, traceert de herkomst ervan, ontrukt gerechten aan de vergetelheid en reconstrueert kooktradities van volkeren rondom de Middellandse Zee - Joden en Arabieren, Spanjaarden en Italianen.

De smaken van Italië is een bekroonde kla...

37,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

De Joodse keuken

800 authentieke recepten uit de diaspora

2019 || Hardcover || Claudia Roden || Fontaine Uitgevers || met inkijkexemplaar

Claudia Roden: de grande dame van de internationale culinaire wereld!

De naam Claudia Roden wordt met eerbied uitgesproken tot in de hoogste gastronomische kringen. Vele chef-koks en historici zijn aan haar schatplichtig. Roden legt mondeling doorgegeven recepten vast, traceert de herkomst ervan, ontrukt gerechten aan de vergetelheid en reconstrueert kooktradities van volkeren rondom de Middellandse Zee - Joden en Arabieren, Spanjaarden en Italianen.

De joodse keuken vertelt de geschiedenis van...

49,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Roberto's - Pure Italian kitchen

pura cucina Italiana

Hardcover || Roberto Payer || Terra || met inkijkexemplaar

Pure Italian Cuisine makes it possible that the dishes to be found at Roberto's Amsterdam can now be prepared at home. Roberto Payer is the ambassador of the Italian cucina in the Netherlands, and in conversation with cookery book expert Jonah Freud he acquaints you with the various Italian regions where the ingredients for the recipes and the wines to accompany the dishes come from. At Roberto's Amsterdam, Roberto Payer is the 'Godfather'of the restaurant, and the pure and mouth-watering foo...

29,95
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Vorstelijk tafelen in Nederland

Hardcover || Vrije Uitgevers, De

Ter gelegenheid van de viering van 200 jaar Koninkrijk presenteert Stichting Ontwikkeling Nederlandse Kookkunst de jubileumuitgave Vorstelijk Tafelen in Nederland. Een unieke beschrijving van de vaderlandse kookgeschiedenis, boordevol vorstelijke gerechten! Laat u verrassen of verras uw vriend, vriendin, relatie of familie met een kostelijk verhaal over de Nederlandse kookkunst met vorstelijke gerechten van Koning Willem I in de hoofdrol!

Kenmerken: luxe uitvoering met harde kaft, full colou...

8,50
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Friese pot

van sipelsop en snorrepotsje

2023 || Hardcover || De Lantaarn B.V.

De twaalf provincies van Nederland verschillen onderling

veel van elkaar op het gebied van tradities, taalgebruik en

landschap. Deze diversiteit is ook terug te zien in de Hollandse

keuken. Nederland lijkt klein, maar elke provincie kent zo zijn

eigen streekgerechten en lekkernijen. Die zijn vaak helaas in

vergetelheid geraakt, maar ze zijn er nog wel, opgeschreven

in oude receptenschriften of bijna versleten kookboeken.

Het typische van sommige streekgerechten is dat ze in

meerdere provincie...

8,50
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Zeeuwse pot

Hardcover || RuitenbergBoek B.V.

Van mosselsoep en kaneelpape; Zeeuwse streekgerechten en wetenswaardigheden. In dit boek staat een alfabetische selectie van Zeeuwse gerechten en lekkernijen als alikruiken, Cadzandse boerenpudding en reuzelbollen. In Zeeuwse pot worden de Zeeuwse keukengeheimen prijsgegeven.