Zoekfilters

Auteur
G. Basan (2)
Verschijningsjaar
2024 (5)
2023 (3)
2010 (2)
2022 (2)

Resultaten (21)

39,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Italopop

Swingend Italiaans

2023 || Hardcover || Vanja van der Leeden || Nijgh & Van Ditmar || met inkijkexemplaar

Van buffelmozzarella eten langs de snelweg naar Caserta tot op everzwijnen en paddenstoelen jagen met de jetset van Florence, het zijn belevenissen die Vanja en haar kookstijl voor altijd hebben beïnvloed. Italopop is een mix van haar jaren in Italië én haar jarenlange ervaring als kok.Samen met haar man en prijswinnend fotograaf Remko Kraaijeveld heeft Vanja de afgelopen jaren door Italië gereisd en kookte ze met chefs, ijsmakers en pizzabakkers die een frisse blik werpen op traditionele...

24,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

De beste broodrecepten wereldwijd

200 authentieke recepten

2024 || Hardcover || Rebo Productions || met inkijkexemplaar

In een oogopslag vindt u in dit boek meer dan 200 recepten van hartige of zoete broodjes uit de hele wereld. Wij bieden een selectie van classics, goed voorde gezondheid favorieten, eenvoudige, uitdagende en feestelijke broden. Bij ieder recept staat een moeilijkheidsgraad. Kortom gewoon beginnen!

29,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Het lekkerste uit Turkije

60 must eat gerechten

2023 || Hardcover || Hilal Kayis Sungur || Fontaine Uitgevers || met inkijkexemplaar

Dompel je onder en ervaar de rijke eet- en drinkcultuur van Turkije, zonder met fomo terug naar huis te keren. Of geniet na je vakantie thuis nog even na. Met 'Het lekkerste uit Turkije' weet je zeker dat je alle must eats in huis hebt!

Maak een culinaire rondreis door Turkije. Hilal Kayis neemt de thuiskok aan de hand en laat in ruim 60 must eat-recepten zien wat de keuken van haar vaderland zo speciaal maakt. We kennen allemaal de Turkse mezze, börek, dolma en köfte, maar deze rijke keuke...

10,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

500 Italiaanse gerechten

heerlijke recepten van minestrone tot risotto en van pizza tot tiramisu

2016 || Hardcover || L. Wildsmith || Veltman Uitgevers B.V.

Deze receptenverzameling biedt maar liefst 500 ideeën voor een Italiaans getinte maaltijd, van een informeel etentje met vrienden tot een meergangendiner voor een speciale gelegenheid. Van een eenvoudige minestrone tot een met zorg bereide risotto, en van een heerlijke pizza tot een klassieke tiramisu: u vindt hier alle recepten die u zoekt.- Een inleidend gedeelte vertelt alles over benodigdheden, werkwijze en ingrediënten, en geeft advies bij problemen.- Met recepten voor verrukkelijke vl...

19,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Boker Tov

Een culinaire lovestory uit Tel Aviv

2022 || Hardcover || Tom Sas || Lannoo

Tel Aviv is kleurrijk, kosmopolitisch, een stad vol contrasten, geuren en smaken. Die sfeer en die heerlijke Israëlische streetfood brengt Boker Tov (= goedemorgen) naar jouw keuken. De funky recepten brengen een overvloed aan verse kruiden en groenten, frisse tonen en smaakmakers. Proef de typische Midden-Oosterse gerechten als baba ganoush en labneh, maar ook sabich (een pitabroodje met gefrituurde aubergine), kruidige dips en salade fatoush.

34,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Chez Bijdendijk

Thuis leren koken aan de hand van 70 Franse klassiekers

2024 || Hardcover || Joris Bijdendijk || Nijgh & Van Ditmar || met inkijkexemplaar

De Franse keuken wordt gezien als de moeder van vele keukens. De Franse gastronomie – met beroemde chef-koks als Auguste Escoffier, Paul Bocuse en Alain Ducasse – inspireerde wereldwijd talloze chefs. Zo ook Joris Bijdendijk. Tijdens zijn koksopleiding, stages in Frankrijk en van zijn Franse vrouw Elsa leerde hij alles over de klassieke Franse bereidingen. Pocheren, blancheren, flamberen; de Franse keuken spreekt een universele taal. En als je die basistechnieken eenmaal beheerst, dan kun...

34,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Mi Cocina

Recepten en verhalen uit de keuken van Mexico

2022 || Hardcover || Rick Martínez || Fontaine Uitgevers

Een culinaire reis door Mexico

Ontdek de culinaire schatten van Mexico en haar zeven regio's in meer dan 100 unieke gerechten. In Mi cocina neemt Rick Martínez je mee op een culinaire reis door Mexico - die begint in Mexico Stad en verder gaat langs 32 staten, 156 steden en meer dan 20.000 heerlijke kilometers aan verhalen en recepten.

Met dit boek brengt Martínez een persoonlijk eerbetoon aan de schoonheid en overvloed van Mexico - waar de wortels van zijn familie liggen. Hij brengt de regio...

29,99
Leverbaar vanaf 28 mei
+
Bestel

An Com: Recepten en verhalen uit een Vietnamese familiekeuken

50 Vietnamese familierecepten

2024 || Hardcover || Phi-Yen Phan || Nijgh & Van Ditmar

Wanneer er ‘Ăn com!’ van onderaan de trap werd geroepen, wisten Phi-Yen en haar zus dat het etenstijd was. De geur van versgekookte rijst danste dan al door heel het huis. De letterlijke vertaling van ăn com is ‘rijst eten’, maar het betekent in de Vietnamese volksmond ‘aan tafel’. In Ăn com neemt Phi-Yen je mee in een wereld waar eten en familie centraal staan. Ze deelt de gerechten waar ze mee opgroeide: recepten die haar ouders vanuit Vietnam meenamen. Door samen te koken le...

12,50
Leverbaar vanaf 29 april
+
Bestel

De Nederlandse keuken/ Dutch cuisine

Hardcover || F. van Arkel

De Nederlandse keuken/ Dutch Cuisine - alle recepten staan in het Nederlands en in het Engels vermeld.

Een authentieke zondagse soep, zelfgemaakte kroketten of een goede stamppot- In dit boekje staan veel typisch Nederlandse warme en koude, zoete en hartige gerechten, die de moeite van het bereiden meer dan waard zijn. Puur koken, geen culinaire hoogstandjes, maar gewoon lekker en degelijk eten voor de hele familie-ouderwets gezellig!

Francis van Arkel ontwikkelt recepten voor kooktijdschrift...

32,50
Leverbaar vanaf 27 augustus
+
Bestel

Zure-kersen-hart

Van burek tot brudet, van Sarajevo tot Amsterdam

2024 || Hardcover || Tamara Ivanovic || Nijgh & Van Ditmar

Reis mee van de Sloveense bossen naar Servische paprikavelden, droom weg in een drukke trolleybus in Belgrado, druk je handen in de sneeuw van de Olympische bergen, dip je kleine teen in de kristalheldere Adriatische zee, rust uit in het pittoreske Lika en spring dapper van de oude brug in Mostar. Met licht nostalgische, maar vooral menselijke verhalen en onomwonden fotografie neemt Tamara Ivanovic je aan de hand naar de meest over het hoofd geziene Europese keuken: de Zuid-Slavische.

Onderwe...