Zoekfilters
Resultaten (3)
maandag verzonden
Puur Hollands
Gezond koken met Hollandse ingrediënten
2018 || Hardcover || Williene Klinck || Smakelijck
MAKELIJCK – PUUR HOLLANDS
Gezond koken met Hollandse ingrediënten!
Puur Hollands is een kookboek vol met heerlijke gerechten voor ieder moment van de dag. Met pure ingrediënten van onze eigen bodem; uit onze eigen omgeving, van onze eigen boeren of uit eigen tuin.
In dit boek vind je geen specifieke Oudhollandse gerechten of echte Hollandse kost, wel zijn er een aantal streekgerechten opgenomen met een leuke twist. De doelstelling van dit boek is om zoveel mogelijk te koken met producten...
maandag verzonden
Boost your Food
Koken met Aloë Vera en andere superfoods
Hardcover || Sabine Hahn || Expertboek || met inkijkexemplaar
Gezond eten is niet duurder, ingewikkeld of ‘niet-te-eten’. In dit boek leer je hoe je met kleine aanpassingen en een andere visie over voeding, snel en lekker maaltijden kunt bereiden.
Met de waardevolle tips in dit boek leer je hoe je met Aloë Vera en andere superfoods de voedingswaarde van je dagelijkse eten kunt boosten. En dat allemaal verwerkt in erg lekkere, makkelijke en snelle recepten.
Je leert meer over de geneeskracht van kruiden en specerijen. Koken op deze manier is leuk...
maandag verzonden
Lactose- en koemelkvrije lekkernijen
2018 || Paperback || Viviane Vaes || ABC Distributie
Lactose-intolerantie is een begrip dat steeds vaker voorkomt in onze maatschappij. Het aantal mensen met een lactose-intolerantie is de laatste 10 jaar toegenomen met 250 %. Ook de komende jaren zal dit cijfer blijven stijgen. Ook koemelkallergie steekt steeds vaker de kop op.
Ondanks deze hoge stijging, zijn de hulpmiddelen nog steeds beperkt. Als je de diagnose krijgt, blijft het moeilijk om je voedingspatroon aan te passen. Viviane Vaes tracht je te helpen in je zoektocht naar lekkere lac...