Resultaten (23)

15,50
Vandaag besteld,
dinsdag verzonden
+
Bestel

Help, er groeit superfood in mijn tuin

Hardcover || Anneke Bleeker || Succesboeken.nl

Het eerste boek in deze 'Help ...'-serie: Help,

er zit een pastinaak in mijn soep, leert je hoe je

eenvoudig met biologische en zelf in de natuur

geplukte ingrediënten heerlijke soepen kunt

maken.

Anneke Bleeker heeft dit tweede boek in de

help-serie geschreven om de superfoods uit je

directe omgeving onder de aandacht te brengen.

Dit tweede boek behandelt op een verrassende

wijze brandnetel, paardenbloem en zevenblad.

Deze superfoods zijn dicht bij huis te

vinden, maar worden soms erg vergu...

22,99
Vandaag besteld,
dinsdag verzonden
+
Bestel

Vijftig tinten kip

een tongue in chick kook- en verhalenboek

Hardcover || F.L. Fowler || Lannoo || met inkijkexemplaar

Een hilarisch kookboek als parodie op 'Vijftig tinten grijs' Boeiend en erotisch koken met kip. Miss Chicken, een jonge scharrelkip, speelt de hoofdrol in deze grappige, soms zinderende en altijd spitsvondige parodie op de wereldberoemde Vijftig tinten grijs van E.L. James. Net als Anastasia Steele is ze overgeleverd aan de willekeur van een dominante man, in dit geval een welstellende, sexy en vooral erg hongerige chef-kok. Met keukentouw en koksmes gaat hij aan de slag en maakt Miss Chicken...

24,95
Vandaag besteld,
dinsdag verzonden
+
Bestel

Het anti-age-dieet

2014 || Paperback || Helen Vlassara || Ronde Tafel, SU De

Ze zijn giftig en je krijgt ze dagelijks binnen: advanced glycation end products ofwel AGEs. Moderne voeding staat er stijf van. Tijdens de bereiding thuis kan het gehalte nog verder oplopen. Vrijwel niemand heeft van AGEs gehoord, maar dat staat op het punt te veranderen: AGEs gaan de wereld van voeding en gezondheid op de kop zetten.

Met baanbrekend onderzoek heeft prof. dr. Helen Vlassara aangetoond dat het verminderen van de AGEs die we via voeding binnenkrijgen, tot grote gezondheidswins...

10,99
Vandaag besteld,
dinsdag verzonden
+
Bestel

Dippen en Smeren

2020 || Hardcover || Djoni Laarkamp-Makkink e.a. || Veltman Distributie B.V. || met inkijkexemplaar

Een borrel of barbecue maak je in een handomdraai een beetje bijzonderder met een homemade smeersel of spread.

De 35 wereldse dippers in dit boek zijn verrassend eenvoudig om zelf te maken en kunnen vaak van tevoren worden bereid. Van guacamole tot aioli en van klassieke kruidenboter tot Zuid-Amerikaanse peppadewspread. En naast klassiekers ook inspirerende nieuwe combinaties, zoals pompoenmayonaise en munt-sinaasappelpesto.

Dip ze!

18,49
Vandaag besteld,
dinsdag verzonden
+
Bestel

Mosterd / druk 1

zelf mosterd maken en koken met mosterd

Paperback || Erik Hermkens || Brave New Books

Mosterd: iedereen kent het. Maar hoe wordt mosterd gemaakt? Welke mosterdsoorten zijn er? Hoe is mosterd ontdekt? De antwoorden vindt u in dit boek. Stap voor stap wordt uitgelegd hoe u zelf mosterd kunt maken. Voor een gemakkelijke start kunt u kiezen uit de vele voorbeeld recepten. Foto's maken alles duidelijk zodat u in een handomdraai een verrassende nieuwe mosterd op tafel kunt zetten!

34,99
Vandaag besteld,
dinsdag verzonden
met 5% korting 33,24
+
Bestel

Visbijbel

werken met vis

Hardcover || Bart van Olphen || Overamstel Uitgevers

Visbijbel helpt je bij het kiezen, voorbereiden en klaarmaken van alle gangbare in Europa verkrijgbare en duurzaam gevangen vis, schaal- en schelpdieren.Aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto's leer je stap voor stap alle belangrijke basistechnieken om vis-, schaal- en schelpsoorten schoon te maken en te bereiden: van kabeljauwwangen snijden, oesters openen en platvis fileren tot tonijnsteak grillen, pijlinktvis bakken en vis roken. De basisbereidingen zijn gelardeerd met prak...

20,00
Vandaag besteld,
dinsdag verzonden
+
Bestel

Sus Scrofa in de pot

hoe je een wild zwijn lekker klaar maakt

2016 || Paperback || Donald Buijtendorp e.a. || ABC Distributie

'Sus Scrofa in de Pot. Hoe je wild zwijn lekker klaar maakt', heet het nieuwe boek van Donald Buijtendorp en Ed van de Schootbrugge. Dat het over wild zwijn gaat zal duidelijk zijn. Net als het vorig jaar uitgekomen boek over de wilde gans is het een kookboek. Maar wel met alles erbij dat je eigenlijk van de diersoort wild zwijn hoort te weten. Het wild zwijn is puur, eerlijk en duurzaam. En hartstikke wild. Juist daarom is Herman ter Weele van Slagerij/wildhandel ter Weele & Zn uit Oene als ...

10,50
Vandaag besteld,
dinsdag verzonden
+
Bestel

Nooit geweten dat je vergeet-mij-nietjes kan eten

2014 || Paperback || Anneke Bleeker || Succesboeken

Anneke Bleeker heeft als doel om door middel van haar boeken, lezingen

en wandelingen zoveel mogelijk mensen te inspireren, en open te staan

voor al die gewassen en kruiden die letterlijk 'in

het wild', in een goede omgeving om ons heen groeien.

Als men hier voor openstaat, zullen

velen ontdekken hoe wij onze dagelijkse maaltijden

gezonder kunnen maken en gezelliger

kunnen presenteren. Zo ontstaat er ook een

enthousiasme om hiermee in de eigen keuken

aan de slag te gaan.

Dan zullen onze maal...

15,00
Vandaag besteld,
dinsdag verzonden
+
Bestel

Diabeet / druk 1

2014 || Hardcover || Thomas van de Water || Manteau

Naar schatting vijf procent van de bevolking heeft diabetes. Bovendien stijgt het aantal patiënten met suikerziekte sterk, onder meer door onze sedentaire levensstijl en ongezonde eetgewoonten. Als diabetes-patiënt moet je ernaar streven je bloedsuikerspiegel zo constant mogelijk te houden en dat kan door gezond en gevarieerd te eten. Dat iemand met diabetes ook van lekker eten kan genieten bewijst de auteur met dit diabetes-kookboek. Diabeet is een boek vol lekkere recepten. Van een eenvou...

15,00
Vandaag besteld,
dinsdag verzonden
+
Bestel

De mijne is den beste / druk 1

het spaghetti bolognese-boek

2014 || Hardcover || Filip Jans e.a. || Manteau

Bezint eer ge begint! Spaghetti bolognese is Unesco-werelderfgoed. Puccini. Toscanini,

Rossini, Verdi Spaghetti! (Wim Opbrouck)

Is er ooit mooier spaghetti bolognese gegeten dan in the Godfather? `Hey, come over here, kid. Learn something. You see, you start out with a bit of oil. then you fry some garlic. then you throw in some tomatoes, tomato paste. You fry it. You make sure it doesn t stick. You get it to a boil. You shove in all your sausage and your meatballs, hey? And a little bit o ...