Zoekfilters
Resultaten (3)
morgen verzonden
Jeruzalem
2017 || Hardcover || Yotam Ottolenghi e.a. || Fontaine Uitgevers || met inkijkexemplaar
Na Plenty en Ottolenghi Het kookboek het langverwachte derde kookboek van bestsellerauteur Yotam Ottolenghi
Over Jeruzalem
'De geuren en smaken van deze stad zijn als onze moedertaal. Voor ons definiëren ze troost, opwinding, vreugde, geluk. Alles wat we proeven en koken wordt gefilterd door het prisma van onze jeugdervaringen: de maaltijden die onze moeders maakten, de dagen die we opde markt doorbrachten, de geiten en schapen die door de heuvels zwierven, de verse pita met lamsgehakt, fijnge...
morgen verzonden
Polpo
een culinaire reis naar de achterafstraatjes van Venetië. Ontdek een van de grootste verborgen keukens van Italië
Hardcover || Russell Norman || Karakter Uitgevers BV || met inkijkexemplaar
Een culinaire reis naar de achterafstraatjes van Venetië.
De 140 recepten in Polpo lijken op het oog 'gewone' Italiaanse gerechten, maar Russell Norman weet er een geheel nieuwe draai aan te geven. Zijn manier van koken is no-nonsense, innovatief, uitbundig en heerlijk!
morgen verzonden
Het Tibetaanse kookboek / druk 1
ontdek de Tibetaanse keuken en cultuur
Paperback || Erik Hermkens || Brave New Books
Met dit boekje in de hand ontdekt U de boeiende geschiedenis van de eeuwenoude Tibetaanse cultuur. Daarnaast leert U alles over de Tibetaanse keuken met haar bijzondere eetgewoontes en ingrediënten.
De Tibetaanse keuken kunt U het beste verkennen door een aantal van deze recepten te proberen. Alle recepten zijn gebaseerd op ingrediënten, die in Nederland of België goed verkrijgbaar zijn en bovendien in elke Westerse keuken te bereiden.