Zoekfilters

Uitgever
Van Dishoeck (2)
Verschijningsvorm
Paperback (2)

Resultaten (3)

23,50
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel

52 weekmenu's en boodschappenlijstjes

2008 || Paperback || W. van Hoeven || Van Dishoeck

Elke week: 1 boodschappenlijstje, 2 personen, 5 lekkere maaltijden

Niet meer nadenken over wat je vanavond weer moet eten... Niet meer elke dag naar de winkel voor boodschappen... Geen ingrediënten over die je toch niet meer gebruikt...

Wilma van Hoeven biedt de lezer in 52 weekmenu's één handige boodschappenlijst per week, met vijf snel klaar maaltijdrecepten voor twee personen, waarmee je de hele week lekker eten op tafel zet. Wilma maakt gebruik van seizoensgebonden ingrediënten, waard...

16,99
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel

Het kliekjeskookboek (Heruitgave)

2008 || Paperback || Lydia Tuijnman || Van Dishoeck

Dit Kliekjeskookboek laat zien hoe makkelijk het is om een heerlijk gerecht te maken van een restje. De kliekjes vormen de hoofdbestanddelen van de 101 recepten in dit boek. Zo kun je een heerlijke ragout maken van vleesresten, een gekruide koek van een restje rijst, een lekker pasteitje van wat overgebleven macaroni en pestokoekjes van een beetje oud brood.

Lydia Tuijnman vertelt je ook hoe je paneermeel en croûtons kunt maken en hoe je een restje wijn, kaas en zelfs schilletjes kunt verwer...

34,99
Vandaag besteld,
maandag verzonden
met 5% korting 33,24
+
Bestel

Kook ook / Druk 8

het meest complete basiskookboek met productinformatie, alle basistechnieken en meer dan 1400 recepten

2008 || Hardcover || I. van Blommestein e.a. || Inmerc

Kook ook

Hét basiskookboek! meer dan 1400 recepten Al meer dan 150.000 ex. verkocht

* Bijna 500 pagina's

* Beste basiskookboek volgens de Consumentenbond!

Het boek bevat een schat aan onmisbare informatie voor iedere beginnende of ervaren thuiskok: actuele productinformatie, culinaire basistechnieken en maar liefst 1400 smakelijke recepten en variatiemogelijkheden. De ruime hoeveelheid illustraties (o.a. stap-voor-stap foto's bij ingewikkelde kooktechnieken) maakt Kook ook tot de indeale keu...