Zoekfilters

Verschijningsvorm
Hardcover (2)

Resultaten (3)

29,95
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel

Zelf likeuren bereiden

destilleren en gedestilleerd maken

Paperback || Ad Comou || Brouwland bvba

20,50
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel

Van alle wereldzeeen / Druk 2

foto's, verhalen en gerechten verzameld in de haven van Rotterdam

2001 || Hardcover || P.P. Klapwijk e.a. || Klapwijk & Keijsers

Rotterdam geldt sinds jaar en dag als brandpunt van culturen. Schepen uit alle windstreken meren aan in de haven. Hoe zou het er aan toe gaan, aan boord van al die schepen? En, hoe ziet de wereld eruit vanuit een kombuis? In `Van alle wereldzeeën¿ komt één van de hoofdfiguren op een schip aan het woord: de scheepskok. De man - een enkele keer een vrouw - die met zijn kookkunsten het humeur van de bemanning op peil houdt. Veertig koks uit de hele wereld - van China tot Brazilië en van Zui...

49,99
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel

Gastronomisch woordenboek / Frans-Nederlands Nederlands-Frans / druk 11

Hardcover || T. Dumoulin || Kosmos Uitgevers

Hét woordenboek voor de gastronoom, onmisbaar voor de liefhebber van de Franse keuken. Vertaling en verklaring van duizenden Franse gastronomische termen en begrippen. Een uniek naslagwerk met ondermeer namen van ingrediënten, gerechten, Franse regionale specialiteiten, bereidingswijze, gereedschappen enzovoorts. Met een korte samenvatting van de Franse grammatica. Deze herziene editie is geheel opnieuw opgezet onder begeleiding van Van Dale Lexicografie. Pers