Zoekfilters

Auteur
Jurino Ignacio (4)

Resultaten (4)

23,95
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Soulfood & Spaghetti

150 recepten uit onze Caribisch-Italiaanse keuken

2021 || Hardcover || Jurino Ignacio e.a. || Terrizzi || met inkijkexemplaar

Wat krijg je als ‘n Italiaanse trouwt met een Curaçaoënaar? In ieder geval héél veel lekker eten! In 'Soulfood & Spaghetti' nemen Linda en ik je in 150 nieuwe recepten mee op reis door onze eigen keuken. Van geheime familierecepten tot moderne fusion cooking en natuurlijk heel veel lekkere Soul Food gerechten... Dit zijn onze persoonlijke favorieten,

van ons — voor jou!

18,95
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Nos Kushina Moderno

Caribisch koken in de 21e eeuw

Hardcover || Jurino Ignacio || Terrizzi

Nos Kushina Moderno biedt een hedendaagse kijk op de Antilliaanse keuken. In dit boek lees je hoe de keuken van Aruba, Curaçao en Bonaire de afgelopen decennia is veranderd en welke invloeden daar bij zijn gekomen. Naast onze eigen recepten lees je in dit heerlijke kookboek verhalen (én geheime familierecepten) van 6 inspirerende Antillianen die zich in Nederland hebben gevestigd.

20,95
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Hé Dushi!

zoete recepten om indruk te maken

Hardcover || Jurino Ignacio || Terrizzi

In 'Hé Dushi' neemt Antilliaanse chef Jurino Ignacio je mee op suikerzoete reis. Van Caribische lekkernijen langs Ierse feestgerechten tot zijn persoonlijke favorieten. Koekjes, taarten en ander gebak... het boek staat vol met heerlijke, zoete gerechten waarmee je zeker indruk maakt. In navolging van zijn twee succesvolle Antilliaanse kookboeken, vind je in dit heerlijke bakboek de perfecte afsluiting van elk feestmaal of diner. Jurino's Antilliaanse roots komen in dit boek gedeeltelijk ter...

25,95
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

De complete Antilliaanse keuken

300 recepten uit Aruba, Bonaire en Curaçao

2019 || Hardcover || Jurino Ignacio || Terrizzi || met inkijkexemplaar

Na zeven jaar speuren en verzamelen durft Antilliaanse chef Jurino Ignacio eindelijk te zeggen dat hij de complete Antilliaanse keuken in één boek heeft weten te vangen. Het boek telt exact 300 recepten uit Aruba, Bonaire en Curaçao. Van ayaka tot zjozjoli, langs hapjes, snoepgoed en hoofdgerechten - echt álles staat er in!