Zoekfilters

Verschijningsjaar
2023 (5)
2022 (3)
2024 (3)
2019 (2)
Taal
Nederlands (14)
Verschijningsvorm
Hardcover (14)

Resultaten (15)

25,99
Vandaag besteld,
dinsdag verzonden
+
Bestel

Soep-er

Soep uit alle uitkhoeken van de wereld voor elke dag van het jaar

2023 || Hardcover || Janine de Roode || Terra

Knolselderijsoep met chorizo en langzaam gegaarde kaneelappeltjes. Zoete aardappelsoep met kokosmelk. Of geroosterde rodebietjessoep met een crumble van pistache? Dankzij de heldere stap-voor-stap uitleg van Janine de Roode, oprichter van Utrechts eerste soepbar Soep-er, maak je de heerlijkste soepen nu zelf thuis. Je vindt soep in alle uithoeken van de wereld, of het nou een lunch, tussendoortje, voorgerecht of een vullende avondmaaltijd is. En er is een soep voor elk seizoen. Kies voor een ...

29,99
Leverbaar vanaf 9 april
+
Bestel

Masterclass bakken

90 recepten voor de thuisbakker

2022 || Hardcover || Matthew Jones || Terra

Met dit bijzondere bakboek wordt elke bakliefhebber een ervaren thuisbakker. Met meer dan 90 onfeilbare, klassieke bakrecepten ontdek je hoe leuk het is om in je eigen keuken te bakken als een professional. Van eenvoudige klassiekers, zoals Victoria sponge cake, rustiek brood en chocolate chip cookies, tot de meer uitdagende millefeuille, babka en hartige croissants, inclusief recepten voor diverse soorten jam en marmelade om je brood, taarten, cakes, koekjes en desserts mee af te maken. De m...

24,99
Vandaag besteld,
dinsdag verzonden
+
Bestel

Rauwe vis

60 recepten voor ceviche, sushi, tartaar, pokebowls en andere gerechten

2022 || Hardcover || Carrie Solomon || Terra

Sushi, sashimi, ceviche, pokébowls, tartaar, carpaccio, en nog veel meer. De culinaire trend van verse rauwe vis nam de laatste jaren een vlucht. Goed voor het figuur en een geweldige bron van eiwitten en mineralen, dus heel gezond. Bovendien bevat vette vis - zoals zalm en makreel - grote hoeveelheden omega-3-vetzuren, waarvan bewezen is dat ze goed zijn voor hart en vaten. Maar uiteraard spelen ook smaak, textuur en mondgevoel een belangrijke rol. Met Rauwe vis maken hobbykoks en visliefhe...

19,99
Leverbaar vanaf 4 juni
+
Bestel

Sushi & ceviche

60 verrassende recepten met verse vis

2024 || Hardcover || Carrie Solomon || Terra

Sushi, sashimi, ceviche, pokébowl, tartaar, carpaccio, en nog veel meer. De culinaire trend van verse vis nam de laatste jaren een vlucht. Goed voor het figuur en een geweldige bron van eiwitten en mineralen. Met Sushi & ceviche maken hobbykoks en visliefhebbers in 60 recepten en met prachtige fotografie een inspirerende wereldreis langs bereidings- en conserveringstechnieken van duurzame vis. Inclusief recepten voor sauzen en kruiden, lunches en salades, bowls en schotels om te delen. Van H...

39,99
Vandaag besteld,
dinsdag verzonden
+
Bestel

Nieuwe oogst

De Nederlandse keuken van nu

2023 || Hardcover || Ralph Dahlhaus || Terra

Vraag jij je wel eens af hoe je die groente die je zo lekker vindt eens anders kunt bereiden? Hoe je een moderne twist geeft aan dat ene klassieke vis- of vleesgerecht? Of je die bloemkoolbladeren nou echt niet voor iets kunt gebruiken? Laat je dan inspireren door de chef-kok van Het Scheepvaartmuseum in Amsterdam, Ralph Dahlhaus, en zijn team. In Nieuwe oogst delen zij hun favoriete recepten en tips en tricks waarmee jij als (beginnende) thuiskok de heerlijkste gerechten op tafel kunt zetten...

19,99
Vandaag besteld,
dinsdag verzonden
+
Bestel

Het groentebakboek

Meer dan 50 recepten voor brood, cake en crackers boordevol groenten

2024 || Hardcover || Lina Wallentinson || Terra

Baguettes van groene courgette, wortelbroodjes, knäckebröd met knolselderij en cake met rode biet. Wanneer je gaat nadenken over bakken met groente, zijn de mogelijkheden eindeloos. Het resultaat is niet alleen heerlijk en kleurrijk, maar heeft ook extra voedingswaarde. In Het groentebakboek van de Zweedse kookboekenschrijfster Lina Wallentinson vind je ruim 50 recepten die allemaal groenten bevatten en waarvan er vele ook glutenvrij zijn. Dit boek maakt het eten van groenten zowel gemakkel...

19,99
Leverbaar vanaf 4 juni
+
Bestel

Koken met zeewier

Ruim 50 gezonde gerechten met de zilte smaak van de zee

2024 || Hardcover || Anne Fleur Sanders e.a. || Terra

Zeewier bevat de zogenaamde vijfde smaak, 'umami' en heeft een positief effect op je gezondheid omdat het vitaminen, mineralen, antioxidanten en goede vetten bevat. In ons land zijn zo’n 12 verschillende soorten verkrijgbaar, die zich van elkaar onderscheiden in smaak, uiterlijk en bereidingswijze. Het ene wier is heerlijk om rauw te eten, het andere is gekookt of gebakken op z'n best. In dit boek zet Anne Fleur Sanders de eigenschappen van de verschillende wieren op een rij en geeft ze rec...

49,99
Vandaag besteld,
dinsdag verzonden
+
Bestel

Vis

70 soorten vis en zeevruchten in 90 recepten

Hardcover || Gaël Orieux || Terra

?Vis is een culinaire bijbel van bijna 400 pagina's die lezers bekendmaakt met uiteenlopende soorten vis, schaal- en schelpdieren en laat zien hoe je deze tot de heerlijkste gerechten kunt bereiden. Aan de hand van 90 recepten, die geschikt zijn voor iedere thuiskok, verheft de Franse chef Gaël Orieux deze schatten uit de zee tot gastronomische hoogstandjes op je bord.Het eerste deel van het boek bevat duidelijke beschrijvingen en prachtige foto's van alle gebruikte soorten. In het tweede de...

35,99
Vandaag besteld,
dinsdag verzonden
met 5% korting 34,19
+
Bestel

Sharon gaat lokaal

Recepten en verhalen

2022 || Hardcover || Sharon de Miranda || Terra

Koken met lokale, seizoensgebonden ingrediënten is duurzaam en gezond en gemakkelijker dan je denkt. Wist je dat bijvoorbeeld saffraan, gember, zoete aardappels en quinoa gewoon in Flevoland worden geteeld? Kies bewust. Weet wat je eet en lees meer over de voedselproducenten die zorgen voor het eten op je bord. Met deze 85 toprecepten van tv-kok Sharon de Miranda tover je in een handomdraai de meest fantastische maaltijden op tafel, bespaar je voedselkilometers en steun je de lokale boeren.

39,99
Vandaag besteld,
dinsdag verzonden
+
Bestel

Brood is goud

Ongewoon lekker eten met gewone ingrediënten

Paperback || Massimo Bottura || Terra || met inkijkexemplaar

Tijdens de Expo van Milaan in 2015 zette Massimo Bottura een revolutionaire gaarkeuken op, de Refettorio Ambrosiano. Hij nodigde meer dan vijftig topchefs uit om te komen koken met ingredi