Zoekfilters
Geen verdere filters gevondenResultaten (2)
dinsdag verzonden
Bottura*De kunst van de Italiaanse keuken
Hardcover || Massimo Bottura || Terra || met inkijkexemplaar
Massimo Bottura: de ambassadeur van de nieuwe generatie moderne Italiaanse chefs Osteria Francescana is het beroemdste restaurant in Italië. In dit restaurant krijgt de chefkok Massimo Bottura inspiratie van moderne kunst voor de meest innovatieve gerechten die spelen met de culinaire traditie van Italië. Met deze aanpak verkreeg hij drie Michelin-sterren en is zijn Osteria nummer drie op de lijst van 50 Beste Restaurants. Dit boek is een ontdekkingsreis en een eerbetoon aan Bottura's 25-ja...
dinsdag verzonden
Brood is goud
Ongewoon lekker eten met gewone ingrediënten
Paperback || Massimo Bottura || Terra || met inkijkexemplaar
Tijdens de Expo van Milaan in 2015 zette Massimo Bottura een revolutionaire gaarkeuken op, de Refettorio Ambrosiano. Hij nodigde meer dan vijftig topchefs uit om te komen koken met ingredi