Zoekfilters
Resultaten (18)
dinsdag verzonden
Simpel & Puur
Glutenvrij en lactosevrij genieten was nog nooit zo makkelijk
2023 || Hardcover || Sanne van Lierop || Spectrum || met inkijkexemplaar
Puur koken, eten en bovenal: genieten
Simpel & Puur staat vol met meer dan 65 simpele, kleurrijke, echt makkelijke en bovenal lekkere recepten die bewijzen dat een gezond gluten, lactose en- geraffineerd suikervrij eetpatroon niet saai of moeilijk hoeft te zijn. Van smokey bloemkooltaco’s met mangoavocadosalsa tot fluffy citroenpancakes met zelfgemaakte wildebessencompote, van groene shakshuka met pesto tot zoete aardappelbrownies. Niet alleen voor mensen met een voedselintolerantie of -a...
dinsdag verzonden
Life of Pie
Celebrate the sweet side of life. Cake, tips & hacks
2022 || Hardcover || Kim Schilte || Spectrum
Het is tijd voor de sweet side of life!
In een wereld waarin healthy hip is, geen dag volledig zonder work-out en een green juice nooit mag ontbreken, besloot Life of Pie dat we ook minstens zo hard de sweet side of life moeten koesteren. Met succes. Wat als een kleine 'hidden bakery' begon, is inmiddels uitgegroeid tot een dagelijkse sugar rush waar vele Instagramgebruikers aan verslaafd zijn geraakt. Life of Pie is de trendsetter op het gebied van het 'nieuwe bakken'. Weg met de slagroomtaa...
dinsdag verzonden
Asian Soul Food - Van Brooklyn tot Bali
Verslavend lekkere recepten met een Oosterse twist
2021 || Paperback || Mas van Putten e.a. || Spectrum || met inkijkexemplaar
Verslavend lekker eten van Brooklyn tot Bali
Ze worden ingehuurd voor festivals van Limburg tot Diemen, koken voor prominenten, vriendengroepen en ze verzorgen de catering, van feesten tot film- en televisiesets: het populaire kookduo Mas van Putten en Carl Lemette en hun funky kitchen crew. Zij werkte lang in de televisiewereld, hij was kok. Ze werden verliefd en gingen samen verder in het leven en in de keuken. Hun filosofie? Eten maken waar mensen naar terug blijven verlangen.
Gerechten di...
dinsdag verzonden
Pien laat haar eten zien
Bijzonder simpele & waanzinnig lekkere recepten om van elke dag een dinner party te maken
2022 || Hardcover || Pien Wekking || Spectrum || met inkijkexemplaar
Pien laat haar eten zien, met meer dan 50 heerlijke, feestelijke, no-nonsense recepten
Door corona begon Pien Wekking de gerechten die ze normaal gesproken elke maand voor haar grote vriendengroep maakte, op Instagram te delen. En dat liep een beetje uit de hand… Het ziet er dan ook dinnerparty-waardig, om je vingers bij af te likken uit, terwijl het tegelijkertijd heel do-able is. En dus gaat Pien haar eten laten zien in een boek! Daarin krijgen de beroemde vistaco’s met avocado...
dinsdag verzonden
Zes seizoenen
Een nieuwe kijk op koken met groenten
2022 || Hardcover || Joshua McFadden e.a. || Spectrum || met inkijkexemplaar
'Een heerlijk boek vol creatieve en simpele groentegerechten à la Joshua.' – delicious.
'Een bron van inspiratie voor de dagelijkse maaltijd waarin groenten de hoofdrol spelen.' – Jonah Freud, Het Parool
225 recepten uit zes seizoenen met groenten in de hoofdrol
Eenvoudige, uitgekiende recepten die tonen hoe je groenten kunt bereiden als ze op hun best zijn. Joshua McFadden, chef-kok en boer, deelt zijn kennis en passie. Zes seizoenen verandert de wijze waarop je nadenkt ov...
dinsdag verzonden
Modern Baking
Taarten, koekjes en alles daartussenin
Hardcover || Donna Hay || Spectrum || met inkijkexemplaar
‘Ik ging op de bank zitten met Modern Baking, taarten, koekjes en alles daartussenin, van Donna Hay en vergat alles. Ongemerkt verscheen er een glimlach op mijn gezicht toen ik na haar voorwoord de bladzijden omsloeg en het zoete lekker vanaf de pagina’s lonkte.’ De Volkskrant
Prachtig en gevarieerd bakboek van topchef Donna Hay!
Modern Baking biedt de thuisbakker alles: van gezond bakken tot de echte bakklassiekers. Zoet, hartig en alles daartussenin. Laagdrempelige ...
dinsdag verzonden
Pien laat haar eten zien - vol. 2
Meer dan 70 recepten voor onvergetelijke avonden
2023 || Hardcover || Pien Wekking || Spectrum || met inkijkexemplaar
Maak diepe indruk op je gasten (en jezelf) met het nieuwste boek van Pien laat haar eten zien
Na het succes van haar eerste kookboek laat Pien nu nog meer eten zien, met meer dan 70 gloednieuwe, bijzondere en de allerlekkerste recepten voor onvergetelijke avonden. Verras je gasten op zo’n avond door coquilles met prei en chorizojam te serveren, gevolgd door zelfgemaakte ravioli met ricotta, erwtenpuree en pistachepesto. Maak het feest compleet met een espresso crème brûl&ea...
dinsdag verzonden
Bijzonder simpel
Indrukwekkend lekker koken zonder fratsen - voor elkaar of jezelf
Hardcover || Alison Roman || Spectrum || met inkijkexemplaar
‘Alison Roman is de Amerikaanse versie van onze Yvette van Boven, mét knalrode lippen! Fijne ongecompliceerde recepten, geen gedoe, gewoon lekker eten.’ Mascha Lammes, kookboekauteur o.a. De wereld thuis met Ronald Giphart
dinsdag verzonden
Zoet genoeg
Een bakboek
2023 || Hardcover || Alison Roman || Spectrum
‘Alison Roman is de Amerikaanse versie van onze Yvette van Boven, mét knalrode lippen! Fijne ongecompliceerde recepten, geen gedoe, gewoon lekker eten.’ Mascha Lammes, kookboekauteur
‘Na het bekijken van Romans kookboeken, of van een van haar onweerstaanbare kookvideo’s, moet je van goeden huize komen wil je niet onmiddellijk het schort voorbinden.’ Hiske Versprille, de Volkskrant
Het langverwachte nieuwe boek van Alison Roman; eenvoudige en overheerlijke ...
dinsdag verzonden
life in balance
een nieuwe kijk op vers eten
Hardcover || Donna Hay || Spectrum || met inkijkexemplaar
Gezond eten en gebalanceerd leven met Donna Hays life in balance
In dit kookboek van Donna Hay leer je koken met onbewerkte, verse ingrediënten en superfoods. Het boek heeft een nieuwe uitstraling en formaat gekregen, maar de kleurrijke foto's en heerlijke en toegankelijke recepten zijn zoals we die van Donna gewend zijn.
Life in balance is niet alleen geschikt voor de kookliefhebbers, maar ook voor mensen die graag meer willen leren over de producten waarmee ze koken. De recepten worden afg...