Zoekfilters

Verschijningsvorm
Hardcover (6)
Verschijningsjaar
2020 (3)
2021 (2)
Taal
Nederlands (4)
Engels (3)

Resultaten (7)

24,95
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel

Belgium for Foodies

Paperback || Femke Vandevelde || Luster Uitgeverij || met inkijkexemplaar

The second title in the themed spin-off series of The 500 Hidden Secrets is a must-read for anyone who cares about good food and is spending time in Belgium. In Belgium for Foodies Femke Vandevelde leads you to the best places in Belgium to eat and drink. Femke is a food writer and restaurant critic (for a.o. De Morgen Magazine). She inherited a passion for great food and quality products from her grandmother, and as a journalist she is always in the know about what’s happening in the Belgi...

25,00
Leverbaar vanaf 2 september
+
Bestel

The Way of the Savoury: The Official Umamido Cookbook

2021 || Hardcover || Guy Quirijnen e.a. || Luster Uitgeverij

25,00
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel

Diner

Een jaar samen aan tafel

2021 || Hardcover || Barbara Serulus e.a. || Luster Uitgeverij || met inkijkexemplaar

In DINER spat het plezier van samen eten en koken voor de mensen die je graag ziet van elke pagina. Elk hoofdstuk geeft je inspiratie voor een volledig diner, van aperitief tot dessert.

Het boek staat vol indrukwekkend lekkere gerechten waarvoor je niet heel de avond in de keuken moet staan en tips om zoveel mogelijk kookwerk te doen voor de gasten arriveren.

De focus ligt op seizoensgebonden en lokale producten. Groenten spelen de hoofdrol, maar er is ook plaats voor boter, vis, vlees en and...

27,50
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel

Authentieke Belgische cafés

Hardcover || Regula Ysewijn || Luster Uitgeverij

Dit boek is een ode aan de authentieke cafés in België, aan de cafébazen en -bazinnen die er achter de toog staan, en aan de stamgasten die er hun pintjes komen drinken. Het is ook een pleidooi om zorgzaam om te springen met het Belgische café-erfgoed; we beschouwen de cafés immers al veel te lang als vanzelfsprekend, waardoor ze erg kwetsbaar zijn geworden, ondanks hun belang voor de gemeenschap en de cultuurgeschiedenis.

Regula Ysewijn is een Belgisch schrijfster, culinair historica e...

25,00
Leverbaar vanaf 2 september
+
Bestel

De weg van de smaak: het officiële Umamido kookboek

2021 || Hardcover || Guy Quirijnen e.a. || Luster Uitgeverij

29,95
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel

WAT ZULLEN WE DRINKEN

de juiste drank voor het juiste moment

Hardcover || Joachim Boudens || Luster Uitgeverij || met inkijkexemplaar

Topsommelier Boudens vertelt hoe je de ideale dranken kies voor elke gelegenheidJoachim Boudens is sommelier van driesterrenrestaurant Hertog Jan en werd benoemd tot Belgian Beer Ambassador 2013. In dit boek deelt hij zijn kennis over en zijn passie voor dranken, en een heleboel praktische tips over foodpairing, schenken, bereiden en bewaren. Niet alleen wijnen komen uitgebreid aan bod, maar ook bieren, cocktails en niet-alcoholische dranken. De recepten voor zelfgemixte dranken van Joachim z...

29,95
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel

Gert De Mangeleer unplugged - English edition

unplugged

2017 || Hardcover || Gert De Mangeleer e.a. || Luster Uitgeverij

FOOD FOR SHARING AND PAIRING"One of the most important things in life for me is bringing people together by cooking. This book is a testimony of that - and I hope it will inspire you to get cooking yourself." Gert De MangeleerEven when Gert De Mangeleer is not working in his Michelin three-star restaurant Hertog Jan, he still believes that cooking should be all about passion and fun. In this book, he shares some of his favourite recipes which he prepares at home, for his family and friends. D...