Zoekfilters

Taal
Engels (3)
Verschijningsvorm
Hardcover (2)
Paperback (2)
Verschijningsjaar
2023 (2)

Resultaten (4)

25,99
Leverbaar vanaf 18 december
+
Bestel

World Street Food

Cooking and travelling in 7 world cities

2023 || Paperback || Tom Vandenberghe || Lannoo

Culinair avonturier Tom Vandenberghe en foodfotograaf Luk Thys trekken naar Azië, New York en Londen voor zeven kook- en reisverhalen. Met hun oog voor authenticiteit en neus voor smaakvolle gerechten struinen ze door zeven bruisende steden op zoek naar culinaire ontdekkingen.Laat je onderdompelen in de inspirerende cultuur en gastronomie van Tokio, Bangkok, New York, Hanoi, Singapore, Londen en Beijing.

25,99
Leverbaar vanaf 30 oktober
+
Bestel

World Street Food

Koken en reizen in 7 wereldsteden

2024 || Paperback || Tom Vandenberghe || Lannoo

Culinair avonturier Tom Vandenberghe en foodfotograaf Luk Thys trekken naar Azië, New York en Londen voor zeven kook- en reisverhalen. Met hun oog voor authenticiteit en neus voor smaakvolle gerechten struinen ze door zeven bruisende steden op zoek naar culinaire ontdekkingen.Laat je onderdompelen in de inspirerende cultuur en gastronomie van Tokio, Bangkok, New York, Hanoi, Singapore, Londen en Beijing.

29,99
Leverbaar vanaf 5 juni
+
Bestel

150 restaurants you need to visit before you die

revised edition

2023 || Hardcover || Amélie Vincent || Lannoo

Food travel zit in de lift, maar het juiste restaurant vinden in een wereldstad draait al te vaak op een ontgoocheling uit. Enter 150 restaurants you need to visit before you die, een selectie van de 150 beste restaurants ter wereld. Al meer dan 18.000 exemplaren gingen er sinds 2019 van de luxegids over de toonbank - tijd voor een geactualiseerde editie. Auteur Amélie Vincent, beter bekend als The Foodalist, herwerkte haar lijst must-visit restaurants en voegde 30 nieuwe restaurants toe. Ze...

55,00
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Signature Dishes

50 chefs share their secret recipe

2023 || Hardcover || Amélie Vincent || Lannoo

Elke chef heeft er één: een gerecht dat typisch is voor zijn of haar keuken, dat je in zijn of haar restaurant gegeten moet hebben. Het zijn gerechten die restaurants op de kaart hebben gezet, van populaire klassiekers tot de meest innovatieve creaties. In dit boek onthullen 50 topchefs hun signature dish én het recept ervan. Ze vertellen ook over de ontstaansgeschiedenis van het gerecht, de inspiratiebron(nen) en - algemener - hun liefde voor lekker eten en koken. Een onvergetelijke culin...