Zoekfilters

Verschijningsjaar
2023 (2)
2024 (2)

Resultaten (8)

24,95
Levertijd: 5 werkdagen
+
Bestel

Makkelijk & Vers

Hét kookboek voor snelle maaltijden

2023 || Hardcover || Brenda Hoff || Edicola Culinair

Brenda Hoff laat zien dat het helemaal niet moeilijk of ingewikkeld is om een lekkere verse maaltijd binnen 30 minuten op tafel te zetten. Haar nieuwste kookboek staat vol met makkelijke maaltijden voor in je wekelijkse kookrepertoire.

Na het grote succes van Brenda’s in 2020 verschenen kookboek Makkelijk & Snel een zeer aantrekkelijke nieuwe titel waarmee je iedere dag een snelle, lekkere en zelf gekookte maaltijd op tafel zet. Zonder pakjes en zakjes, maar wel met lekker veel groenten.

De...

15,00
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Bunzlau

stoer en lekker koken voor familie en vrienden

Hardcover || Yo's Kitchen || Edicola Culinair || met inkijkexemplaar

Stoer en lekker koken voor familie en vrienden.

Heerlijke verrassende en eenvoudige recepten, zoveel mogelijk bereid in het gezellige Bunzlau Castle servies.

Pure ingrediënten vormen de basis voor mooie voorgerechten, eerlijke en stoere hoofdgerechten, kleurrijke bijgerechten en verleidelijke nagerechten.

Een perfect kook-en beleefboek voor alle Bunzlau Castle liefhebbers en ook voor iedereen die houdt van gezellig tafelen met vrienden en familie, maar niet van eindeloos in de keuken staan.

29,95
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Selamat Makan

De Indonesische keuken

2024 || Hardcover || Wouter Rademakers || Edicola Culinair

800 recepten uit de kombuis van de Koninklijke Marine

Na de soevereiniteitsoverdracht van Indonesië keerden tienduizenden militairen terug naar Nederland. Zij hadden tijdens hun diensttijd in Indonesië heel wat lekkere gerechten leren kennen. Bij de terugkerende militairen waren uiteraard ook Indonesisch-Nederlandse personeelsleden van de Koninklijke Marine (KM), die de 'blauwe jongens' genoemd. Tegenwoordig wordt deze term nog steeds gebruikt. Bij de Koninklijke Marine wordt al sinds tient...

27,50
Leverbaar vanaf 3 juni
+
Bestel

De Italiaanse keuken van Amallfi

Zonovergoten recepten van de magische kust

2023 || Hardcover || Ursula Ferrigno || Edicola Culinair

In Italië staat eten voor cultuur en is koken een gevolg van geografie, geschiedenis en religie. ‘De Italiaanse keuken’ is in feite een lappendeken van lokale en regionale keukens.

De familie van de vermaarde top-kok Ursula Ferrigno komt uit het zuiden van Italië, net ten zuiden van Napels: de Amalfikust. De streek staat wereldwijd bekend als een van de mooiste plekken van Italië: adembenemende wegen die omhoog kronkelen over de heuvels, pastelkleurige huizen die overhellen richting z...

22,50
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Wijnzinnig lekker!

Tips, feiten en weetjes om nog meer van wijn te genieten

2022 || Hardcover || Sander de Vaan || Edicola Culinair

Wat hebben een Australische Nobelprijswinnaar, een Italiaanse WK-international, een Duitse prins, een Amerikaanse popzanger en een ex-pornoster uit New York met elkaar gemeen? Niets, behálve dat ze allemaal heel serieus wijn maken en hierover vertellen in Wijnwereld.

En hoe zit het eigenlijk met de diversiteit in deze eeuwenlang door mannen gedomineerde sector? Ook dit actuele thema komt in het boek uitgebreid aan bod, dankzij interviews met vrouwelijke wijnexperts uit o.a. USA, Zuid-Afrika...

32,50
Leverbaar vanaf 5 juni
+
Bestel

Aroma

Van traditie tot fine-dining

2022 || Hardcover || Pasquale Carfora || Edicola Culinair

Aroma is het schitterende nieuwe boek van de Italiaanse chef Pasquale Carfore. Een ontdekkingsreis naar de oorsprong van zijn inspiratie die sinds kort zijn belichaming vindt in het gelijknamige restaurant in Vaassen, waar voorheen Jan-Jacob Boerma met zijn restaurant De Leest, goed voor maar liefst 3 Michelin sterren, te vinden was.

Pasquale groeide op aan de kust van Sabaudia in de regio Lazio, iets ten zuiden van Rome. Hij maakte al op vroeger leeftijd kennis met de typisch Zuid-Italiaans...

29,50
Leverbaar vanaf 30 mei
+
Bestel

Gerechten met Schotse whisky

Gekookt & Gestookt

2024 || Hardcover || Hans Offringa e.a. || Edicola Culinair

Een fraai vormgegeven boek van twee whiskykenners – de een kookt ermee, de ander schrijft erover. Chef Stef Roesbeke, eigenaar van het in whiskykringen welbekende restaurant De Cluysenaer in Kluizen bij Gent, creëerde 40 gerechten bij 40 Schotse whisky’s die hij samen met whiskyauteur par excellence Hans Offringa heeft uitgekozen. Beide heren werden zoals gewoonlijk bijgestaan door hun muzes Krien en Becky.

Vis, vlees, vegetarisch, voor elk wat wils en zo is het ook met de gekozen whisky...

20,00
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Pardiz

Recepten en verhalen uit Perzië

Hardcover || Manuela Darling - Gansser || Edicola Culinair || met inkijkexemplaar

Pardiz, paradijs, een kookboek met heerlijke recepten uit Perzië en het Midden-Oosten waar exotische kruidenmengsels en verse producten van de lokale markt hand in hand samen gaan.

Via recepten, verhalen en prachtige sfeerfoto's geeft Manuela Darling ons een inkijkje in de ziel van het oude, rijke Perzië. Een cultuur met een eeuwenoude traditie van gastvrijheid. We gaan op reis langs theehuizen, worden wij gastvrij ontvangen hoog in de bergen bij de Kaspische Zee en natuurlijk mag de Pe...