Zoekfilters

Verschijningsvorm
Hardcover (5)

Resultaten (6)

33,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

De bijbel van de Nederlandse keuken

Van Zeeuwse bolus tot polderkreeftjessoep en van knolselderijsteak tot hachee

Hardcover || Janneke Vreugdenhil || Carrera || met inkijkexemplaar

Van Zeeuwse bolus tot polderkreeftensoep en van knolselderijsteak tot hachee: in De bijbel van de Nederlandse keuken neemt journalist, schrijver en kookboekauteur Janneke Vreugdenhil je mee op culinaire reis door Nederland. Met naast het ultieme recept voor boerenkoolstamppot met alles dr'op en dr'an onder meer een tussenstop in Oisterwijk voor de worstenbroodjes van Robèrt en een welverdiende pauze in Amsterdam voor een gevulde koek van Holtkamp.

34,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Ovenbijbel

Makkelijke ovengerechten, van aardappelgratin tot zalm-spinazierol

Hardcover || Chickslovefood || Carrera || met inkijkexemplaar

Van ovenschotels en zoete klassiekers tot gezonde baksels en recepten voor stoomovens: in de Ovenbijbel laten Nina en Elise van Chickslovefood je zien wat je allemaal uit je oven kan halen. Ze blijven hun keukenfilosofie trouw en maken het dus nooit onnodig ingewikkeld en laten je nooit de hele dag in de koeken staan.

23,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
met 5% korting 22,79
+
Bestel

Tijdperk Willem Holleeder

2020 || Paperback || John van den Heuvel || Carrera

Herziene en geactualiseerde editie met fotokatern'Het complete verhaal van een kwart eeuw georganiseerde misdaad in Nederland.' Managmentboek.nl'Na de Heinekenontvoering beginnen de liquidaties!'

Willem Holleeder en Cor van Hout ontvoeren in november 1983 Freddy Heineken en zijn chauffeur Ab Doderer. Hoewel de daders na een lang juridisch steekspel zijn opgepakt en veroordeeld, is een groot deel van de buit nooit teruggevonden.

Na hun vrijlating in 1992 stappen Holleeder en Van Hout in de dru...

34,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

De bijbel van de Thaise keuken

Van papajasalade tot pad Thai en van jackfruitcurry tot tom kha kai

Hardcover || Noi Pia-Ud || Carrera || met inkijkexemplaar

Van papajasalade tot pad Thai en van jackfruitcurry tot tom kha gai: Noi Pia-Ud neemt je mee op een culinaire reis door heel Thailand. Van de dichtbevolkte straten vol eetstalletjes in Bangkok tot aan de uitgestrekte stranden in het zuiden van Thailand.

31,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Pride & Pudding

De geschiedenis van de Britse pudding

2020 || Hardcover || Regula Ysewijn || Carrera

Culinair fotografe Regula Ysewijn neemt je in Pride and Pudding mee op reis door de fascinerende culinaire geschiedenis van Groot-Brittannië en vertelt waarom de Britse keuken ten onrechte een slechte naam kreeg.

Via authentieke en historische gerechten, die in dit boek door Regula weren vertaald naar recepten voor de 21ste eeuw, kun je de lang vergeten smaken opnieuw ontdekken. Laat je inspireren door de trots van de Britse keuken... de pudding: van eeuwenoude hartige puddings zoals de Schot...

33,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

De bijbel van de Indonesische keuken

Hardcover || Maureen Tan || Carrera || met inkijkexemplaar

Van saté kambing tot gado gado en van soto ayam tot rendang: in De bijbel van de Indonesische keuken neemt Maureen Tan je mee naar alle uithoeken van de Indonesische archipel. Een smakelijke reis langs de bijzondere en verrassende eilandkeukens van Sumatra, Kalimantan, West-Java, Midden-Java, Oost-Java, Bali, de Kleine Soenda-eilanden, Sulawesi en Papoea.