Zoekfilters

Verschijningsjaar
2020 (2)
Verschijningsvorm
Paperback (3)
Hardcover (2)

Resultaten (5)

12,50
Vandaag besteld,
dinsdag verzonden
met 5% korting 11,88
+
Bestel

Kweekvlees, fake vlees en pizza's uit de printer

Over de toekomst van ons voedsel

2020 || Paperback || Sebastiaan van de Water || New Scientist

Wat we eten gaat de komende jaren drastisch veranderen. Ons huidige voedselpatroon is onhoudbaar, maar gelukkig schiet de technologie te hulp. Gaan we binnenkort allemaal aan de insecten? Welke bizarre mogelijkheden bieden in het lab gekweekt vlees? Kweken we het gros van onze smaakrijke gewassen in paars verlichte flatgebouwen waar geen zonnestraal bij kan? Printen we thuis pizza’s met een 3D-voedselprinter? En hoe zit het eigenlijk met de lang geleden beloofde maaltijdpillen? Dit nieuwe d...

99,00
Vandaag besteld,
dinsdag verzonden
met 5% korting 94,05
+
Bestel

Proeven van succes

Sensorisch onderzoek: technieken, procedures en toepassingen

2020 || Hardcover || Joep Brinkman || Clou MOA

17,99
Vandaag besteld,
dinsdag verzonden
+
Bestel

Leugens op mijn bord

Paperback || IJsbrand Velzeboer || Scienta Nova

49,99
Vandaag besteld,
dinsdag verzonden
+
Bestel

De praktijkbouwer (Printing on demand)

Paperback || Gilbert Baetslé || Academia Press || met inkijkexemplaar

Dit boek is een onmisbare bevattelijke leidraad voor al wie geïnteresseerd is, of direct of indirect betrokken is bij de technologie van het bierbrouwen: de bedrijfsleider, de ingenieur, de operator, de laborant, de man op de vloer en niet in het minst de hobbybrouwer. Geen receptuur voor bieren op maat en smaak, geen vlucht in de doolhof van biochemische pathways waartoe de bierbrouwerij zich zo goed leent, maar een onderbouwde analyse en synthese om elke handeling, elk stadium beter te beg...

29,99
Vandaag besteld,
dinsdag verzonden
+
Bestel

The future of food

Een nieuw recept voor de voedingssector

2021 || Hardcover || Jorg Snoeck e.a. || Lannoo

Dat er wat moet veranderen aan wat we eten en hoe we dat eten produceren, daarover zijn steeds meer experts het eens. Want de gevolgen van de intensieve veehouderij voor het klimaat en het milieu zijn niet meer te ontkennen. De bio-industrie en dierenwelzijnsorganisaties staan al geruime tijd op gespannen voet met elkaar. En ook de impact van de industriële visserij op onze oceanen wordt steeds duidelijker. Overconsumptie heeft geleid tot een tweede pandemie: obesitas. Deze ontwikkelingen ro...