Zoekfilters

Auteur
Williene Klinck (4)
Anneke Bleeker (3)
Luc Hoornaert (3)
» Toon alle opties (2)
Verschijningsvorm
Paperback (22)
Hardcover (21)
Uitgever
Smakelijck (4)
Kyosei (3)
Mayra Publications (3)
» Toon alle opties (4)
Verschijningsjaar
2023 (8)
2021 (6)
2022 (6)
» Toon alle opties (5)

Resultaten (43)

24,95
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

3 - Deel 3

Paperback || Williene Klinck || Smakelijck

24,90
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Het Dikke Vrienden Kookboek (Heruitgave)

2012 || Hardcover || Ron Arnold e.a. || Brighter World Dif Books BV

Een opmerkelijk kookboek van chef Ron Arnold.

Gekookt en geschreven door Fons Burger. Een serie menu's waarmee je je vrienden kunt verrassen. Want liefde gaat nu eenmaal door de maag. Iedereen kan koken volgens Ron. In dit boek leert hij jou hoe je je vrij kunt gaan voelen in de keuken en met gemak de moeilijkste gerechten kookt.

Ron Arnold lijdt aan ALS, hij was een gerenommeerde chef in diverse restaurants en oprichter van cateringbedrijf de Kookvogels. Fotografie: René Bosch.

24,95
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Puur koken zonder pakjes (deel 2)

Paperback || Williene Klinck || Smakelijck

Met dit kookboek laat ik je zien dat je geen kant-en-klare pakjes nodig hebt om lekker te eten. Juist door zelf te koken zet je de lekkerste zelfgemaakte gerechten op tafel. Met verse ingrediënten, pure producten en zelf samengestelde kruidenmixen.

In dit tweede deel van de Puur koken zonder Pakjes – serie vind je veel recepten uit de Oosterse en Aziatische keuken, nagemaakt van de overbekende pakjes en zakjes. Met deze recepten maak je in een handomdraai de recepten naar eigen smaak, maar...

24,50
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

De Smaak van de Waard

Hardcover || Esther Van Leeuwe || Smaak van de Waard, Krimpen a d IJssel || met inkijkexemplaar

De Smaak van de Waard

Lekker, gezond én duurzaam koken met producten uit de Krimpenerwaard, Rotterdam en omgeving.

Met de vierenveertig recepten in dit kookboek wil chef Esther van Leeuwe lezers enthousiast maken voor streekproducten. Steeds meer mensen beseffen dat smaak en duurzaamheid bij elkaar horen. Lokaal worden producten geteeld van uitstekende kwaliteit.

De smaak van een gerecht wordt bepaald door de kwaliteit van de ingrediënten die je gebruikt. Het is zonde als je de producten ...

17,95
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Eten koken (ge)zonder

Paperback || M. den Hartog-de Weijer || Symbolon

Meg heeft een eigen praktijk in Houten en in Amstelveen, en geeft les in gezondheid, voeding en psyche. Steeds meer mensen blijken last te hebben van voedselintoleranties en allergieën, en ook candida komt veel voor. Omdat Meg als hobby koken heeft, ontwikkelde ze tal van eenvoudig te bereiden recepten die heerlijk en gezond zijn, ook als je geen gluten, tarwe, melkproducten of kippenei meer mag. Meg geeft vaak aan het einde van het recept nog allerlei variaties en tips, en stimuleert de lez...

24,95
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Het ´wilde´genieten - Winter

Paperback || Anneke Bleeker || Mayra Publications

Voorwoord

Een jaar rond…

Met dit vierde boek, gericht op de winterperiode in de serie Het ‘wilde’ genieten, is het gelukt een jaar rond ‘wilde’ groenten, kruiden en eetbare bloemen te presenteren.

Wij zijn van mening dat we op deze wijze een enorme schat aan informatie delen met iedereen die hier ook maar een klein beetje belangstelling voor heeft. De boeken lopen in elkaar over, van het ene seizoen zo weer door in het andere seizoen. Door elk seizoen per deel aan te bieden is het...

29,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

JAPANESE GRILL

THE MAGIC OF YAKINIKU - SHICHIRIN

Hardcover || Luc Hoornaert || Yakiniku B.V.

25,00
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Lekker gesmeerd

van groente tot spread

2020 || Hardcover || Emelie Heller e.a. || Samenwerkende Uitgevers VOF

Maak zelf de lekkerste groentespreads met Lekker gesmeerd: verantwoord, gezond en barstensvol smaak.

Weet jij soms niet meer wat je op je boterhammen moet smeren? Of ben je op zoek naar een leuk aperitiefdipje? Lekker gesmeerd biedt de oplossing.

Van artisjok-linzenspread, over buffalo bloemkool en knolselderijboter, tot bij satésalade en zoete wortelpasta. Dankzij onze 50 favoriete recepten voor groentebeleg hoef je nooit meer te kiezen voor saai of kant-en-klaar. Want groentespreads zijn ...

29,95
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

StripKookboek 2

2023 || Hardcover || Leon Verhoeven || Uitgeverij Personalia

Het succes van het allereerste StripKookboek, waarmee chef-kok Leon Verhoeven kookliefhebbers enthousiast wist te maken voor strips en stripliefhebbers voor koken, smaakt naar meer! Daarom trakteert hij ons nu op StripKookboek II, waarin ditmaal meer dan 50 Belgische tekenaars hun tekenkunsten laten zien naast de makkelijk te volgen recepten van voor-, hoofd-, na- en bijgerechten met ingrediënten die je gewoon in de supermarkt vindt. Ontdek wat er allemaal te lezen en te proeven valt in Belg...

29,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Japanese grill

The magic of Yakiniku - Groenten - Nederlands

2024 || Hardcover || Luc Hoornaert || Yakiniku B.V.